Είσαι Ενδιαφέρων Τύπος, Μάθε να Αναδεικνύεις τον Εαυτό σου - Men's Bible

Είσαι Ενδιαφέρων Τύπος, Μάθε να Αναδεικνύεις τον Εαυτό σου

Είσαι Ενδιαφέρων Τύπος, Μάθε να Αναδεικνύεις τον Εαυτό σου

Αν πιστεύεις ότι δεν έχεις κάτι αξιόλογο να πεις για τον εαυτό σου στην κοπέλα που φλερτάρεις και νιώθεις ότι δεν είσαι ενδιαφέρων τύπος, τότε μάντεψε… κάνεις λάθος.

Όλοι έχουμε ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα να πούμε. Το θέμα να είναι να μπορέσουμε να τα αναδείξουμε σωστά.

Ο μέσος άνδρας κάνει το λάθος να πιστεύει ότι χρειάζεται να πει κάτι υπερβολικό για να δείξει ενδιαφέρων τύπος

Να πει ένα εξαιρετικά έξυπνο αστείο, να αφηγηθεί μια πολύ σπάνια και ιδιαίτερη εμπειρία κλπ.

Όμως δε χρειάζεται να ζεις μια ζωή μοναδική για να έχεις ενδιαφέρον, αλλά να μπορείς να αναδείξεις τις πτυχές τις ζωής σου που σε κάνουν μοναδικό και ξεχωριστό.

Είσαι ενδιαφέρων τύπος: Πως να αναδείξεις σωστά τον εαυτό σου

Το πάθος είναι μεταδοτικό

Τα συναισθήματα είναι μεταδοτικά. Και τα θετικά συναισθήματα ασκούν μια ασυναγώνιστη γοητεία. Για να δείξεις ενδιαφέρων τύπος λοιπόν, είσαι σημαντικό να μιλάς με πάθος για τη ζωή σου.

Όταν ο τόνος της φωνής σου, οι εκφράσεις του προσώπου σου και η αύρα που εκπέμπεις, δείχνουν πως απολαμβάνεις και ευχαριστιέσαι τον τρόπο που ζεις, τότε και οι πιο πεζές στιγμές της ζωής σου αρχίζουν να λάμπουν.

Το πάθος είναι μεταδοτικό και έχει μεγάλη αξία για τους άλλους. Τους μαγνητίζει. Τους κάνει να νιώθουν όμορφα απλώς με το να σε ακούν. Ως εκ τούτου, το πάθος ασκεί μια ακαταμάχητη γοητεία.

Για να αναδείξεις λοιπόν, το πόσο ενδιαφέρων τύπος είσαι, χρειάζεται πρώτα απ’ όλα να μιλάς με πάθος για τα βιώματα σου, τις φιλοδοξίες σου και τα όνειρα σου.

Με αυτόν τον τρόπο αιχμαλωτίζεις το ενδιαφέρον όσων σε ακούν, και παράλληλα εκπέμπεις αισιοδοξία, δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

Το να μιλάς με πάθος για τον εαυτό σου και τις εμπειρίες σου είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να δείξεις άμεσα πιο ελκυστικός και ενδιαφέρων τύπος.

Προσωπικές ιστορίες: Ο καλύτερος τρόπος να δείξεις ενδιαφέρων τύπος

Φυσικά πέρα απ’ το να μιλάς με πάθος χρειάζεται και, τι άλλο, να μιλήσεις για τη ζωή σου.

Πως αλλιώς θα σε γνωρίσουν οι άλλοι και θα καταλάβουν πως είσαι ενδιαφέρων τύπος;

Το μυστικό εδώ είναι να μιλήσεις για τον εαυτό σου με τρόπο που να αναδεικνύει τα θετικά σου στοιχεία και που βοηθάει τους άλλους να σχηματίσουν μια ωραία και ποιοτική εικόνα για εσένα.

Και ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι μέσω των προσωπικών ιστοριών.

Οι προσωπικές ιστορίες είναι ίσως η σημαντικότερη κοινωνική δεξιότητα στο θέμα του κοινωνικού branding καθώς μέσω αυτών μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Για παράδειγμα, μερικές ωραίες προσωπικές ιστορίες βοηθούν τους συνομιλητές σου να σε γνωρίσουν καλύτερα, να σχηματίσουν μια ωραία και ελκυστική εικόνα για εσένα και φυσικά σου δίνουν υλικό να συνεχίσεις την κουβέντα, αντί να νιώθεις πως δεν έχεις τι να πεις.

 

Αναμνήσεις, στιγμές και συναισθήματα

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολλοί στο θέμα των προσωπικών ιστοριών είναι πως ακριβώς επειδή νιώθουν ότι η ζωή τους είναι πεζή και μη ενδιαφέρουσα, πιστεύουν πως δεν έχουν κάτι άξιο να αφηγηθούν.

Λάθος.

Δε χρειάζεται να η ζωή σου να είναι μια διαρκής περιπέτεια. Δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει κάτι συγκλονιστικό και ανεπανάληπτο. Αυτό που χρειάζεται είναι να βγάζει συναίσθημα και η ιστορία που αφηγείσαι να προάγει τη συναισθηματική σύνδεση ανάμεσα σε εσένα και στο ακροατήριο σου.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, τα καλύτερα γεγονότα που μπορείς να αφηγηθείς είναι στιγμές και αναμνήσεις που ξεχειλίζουν από συναίσθημα.

Στιγμές και αναμνήσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Γεγονότα απ’ τα οποία έμαθες κάτι και σε έπλασαν στον άνδρα που είσαι σήμερα.

Λάβε υπ’ όψιν σου τι δείχνει για εσένα η ιστορία

Όπως είναι λογικό, ειδικά όταν γνωρίζεις κάποιον για πρώτη φορά, είναι σημαντικό είναι σημαντικό οι ιστορίες που λες για τον εαυτό σου να εκφράζουν κάτι θετικό για εσένα.

Αν πχ, διηγηθείς μια ιστορία στην οποία βγήκες με κάποιον φίλο σου, μέθυσες και απ’ το πολύ ποτό έκανες τα πάντα μπάχαλο, όπως καταλαβαίνεις δε θα πετύχεις και πολλά. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη ιστορία δεν ζωγραφίζει μια ωραία εικόνα.

Ειδικά αν ο άλλος δε σε ξέρει και σε γνωρίζει για πρώτη φορά, όπως συμβαίνει πολλές φορές στην περίπτωση του φλερτ, πρέπει να του δώσεις ένα καλό λόγο να επενδύσει χρόνο κι ενέργεια σε εσένα. Άρα οι ιστορίες που αφηγείσαι χρειάζεται να δείχνουν ωραία και θετικά χαρακτηριστικά.

Ο στόχος σου δεν είναι να πεις πχ, πως έχεις αυτοπεποίθηση, χιούμορ ή ευφυΐα, αλλά να δώσεις τα απαραίτητα στοιχεία στον ακροατή σου για να τα καταλάβει από μόνος του.Είσαι Ενδιαφέρων Τύπος, Μάθε να Αναδεικνύεις τον Εαυτό σου

Επένδυσε σε εμπειρίες

Η εμπειρία μου ως dating coach μου έχει δείξει πως όλοι έχουν ενδιαφέροντα πράγματα να πουν για τον εαυτό τους. Όσοι όμως νιώθουν πως δεν έχουν να πουν τίποτα, έχουν συνήθως εγκλωβιστεί σε έναν ανιαρό τρόπο ζωής στον οποίο επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια γεγονότα και δεν έχουν εκθέσει τον εαυτό τους σε πολλές διαφορετικές εμπειρίες.

Για να αναδείξεις λοιπόν τον εαυτό σου και το πόσο ενδιαφέρων τύπος είσαι, εμπλούτισε τη ζωή σου με πολλές και διαφορετικές εμπειρίες.

Όσο πιο πολλά και διαφορετικά βιώματα έχεις, τόσο πιο εύκολο θα είναι να έχεις πάντα μια σχετική ιστορία να αφηγηθείς η οποία ταιριάζει και «κουμπώνει» με τα λεγόμενα του συνομιλητή σου.

Η πιο προφανής επένδυση εδώ είναι τα ταξίδια, αλλά δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Επένδυσε γενικά σε δραστηριότητες που δεν συνήθως δεν επιλέγεις.

Για παράδειγμα, παρακολούθησε μια συναυλία από ένα είδος μουσικής που δε συνηθίζεις να ακούς ή φάε σε ένα εστιατόριο με διαφορετική κουζίνα απ’ αυτή που επιλέγεις συνήθως.

Ασχολήσου με κάποια δραστηριότητα που διαφορετικά δε θα έκανες.

Έτσι, όχι μόνο θα έχεις πολλά και διαφορετικά βιώματα να διηγηθείς, αλλά θα είσαι και σε θέση να έχεις μια καλύτερη και πιο εμπεριστατωμένη άποψη γι’ αυτά.

Γίνε ένας πολυδιάστατος χαρακτήρας με πολλά διαφορετικά βιώματα και εμπεριστατωμένες απόψεις και θα είσαι σίγουρα πιο ενδιαφέρων τύπος και πιο γοητευτικός από το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών.

Αν θες να μάθεις πως να ξεχωρίζεις απ’ τους άλλους στο φλερτ, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!