Πως να την κάνεις να σε προσέξει - Men's Bible

Πως να την κάνεις να σε προσέξει

Πως να την κάνεις να σε προσέξει

«Κάνε τη να σε προσέξει.» λες στον εαυτό σου όταν θες να μαγνητίσεις το ενδιαφέρον μιας κοπέλας. Είτε είναι άγνωστη, είτε είναι μια κοπέλα από την παρέα.

Όμως δεν ξέρεις πως ακριβώς. Πιστεύεις πως αυτό που έχει σημασία είναι να την εντυπωσιάσεις, έτσι αρχίζεις να ψάχνεις για ατάκες και μαγικές φράσεις. Φράσεις που, απαγγέλοντας τες σαν άλλο μαγικό ξόρκι, θα την κάνουν να σε ερωτευτεί.

Βέβαια δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα. Ο άνθρωπος, η επικοινωνία και το φλερτ δε μπαίνουν σε ντετερμινιστικές ράγες.

Υπάρχουν ωστόσο συγκεκριμένες βάσεις πάνω στις οποίες λειτουργεί η έλξη και τίποτα δεν είναι 100% στην τύχη.

Για αυτό λοιπόν είναι σημαντικό όταν θες να κάνεις μια κοπέλα να σε προσέξει, να έχεις καλύψει τα βασικά.

Άλλωστε τα πάντα πάνω σου, από τον τρόπο που ντύνεσαι, τη γλώσσα του σώματος σου, τον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους γύρω σου έχει έντονη επίδραση στο πως σε βλέπει μια γυναίκα.

Είναι όλα κομμάτια ενός παζλ. Του παζλ της εικόνας σου και της ταυτότητας σου. Του ποιος είσαι και τι αποπνέεις στους άλλους γύρω σου.

Και για να δεις πως μπορείς να αξιοποιήσεις όλους αυτούς τους παράγοντες ώστε να την κάνεις να σε προσέξει συνέχισε να διαβάζεις.

Κάνε τη να σε προσέξει με το ντύσιμο σου

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μια γυναίκα προσέχει στον άνδρα, είναι το πόσο συγκροτημένος δείχνει.

Και ακριβώς επειδή ποτέ δε γνωρίζεις πότε θα συναντήσεις μια κοπέλα που θα εξάψει το ενδιαφέρον σου, αφιέρωσε και επένδυσε χρόνο στην εικόνα σου. Δείξε τον καλύτερο σου εαυτό όπου και αν πηγαίνεις.

Άσε λοιπόν τις φόρμες, τις σαγιονάρες και τα αθλητικά παπούτσια στο σπίτι. Κάνε τις γυναίκες να σε προσέξουν, φορώντας καθαρά και σιδερωμένα ρούχα που σου κάθονται καλά και επένδυσε σε ένα ζευγάρι αξιοπρεπή παπούτσια.

Εξίσου σημαντική (και περισσότερο) είναι η υγιεινή σου. Μην αφήνεις θέματα υγιεινής να βγαίνουν εκτός έλεγχου. Κάνε μπάνιο, κόβε τα νύχια σου και φρόντισε το κούρεμα και το μούσι σου (αν έχεις) τακτικά.

Ένας άνδρας που φροντίζει το παρουσιαστικό του και δείχνει ότι φροντίζει τον εαυτό του είναι απεριόριστα ελκυστικότερος στα μάτια μιας γυναίκας από κάποιον που δείχνει σαν μόλις να σηκώθηκε από το κρεβάτι.

Γιατί;

Γιατί ένας άνδρας που δε μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, πως θα μπορέσει να φροντίσει αργότερα και κάποιον άλλο;

Δείξε λοιπόν μέσα από την εικόνα σου πως είσαι ένας άνδρας που έχει τη ζωή του σε τάξη. Έτσι θα την κάνεις να σε προσέξει. Είτε μιλάμε για μια κοπέλα σε ένα μπαρ, είτε μιλάμε για μια κοπέλα από την παρέα σου.

Κάνε τη να σε προσέξει με τη σωστή γλώσσα σώματος

Όλοι οι άνθρωποι, ενστικτωδώς και χωρίς να το καταλαβαίνουμε, λαμβάνουμε σήματα από τη γλώσσα σώματος των άλλων και βγάζουμε αστραπιαία συμπεράσματα.

Φρόντισε λοιπόν να εκπέμπεις θετικότητα και αυτοπεποίθηση με το σώμα σου, όσο συχνότερα γίνεται.

Πως θα το κάνεις αυτό;

Κράτα τον κορμό σου ευθυτενή – σαν να υπάρχει μια κλωστή στο κεφάλι που να σε τραβάει προς τα επάνω. Διατήρησε τους ώμους σου χαλαρούς και καθώς περπατάς άσε τα χέρια σου να αιωρούνται χαλαρά στο πλάι. Μην τα κρύβεις.

Και φυσικά να θυμάσαι πάντα μα πάντα να χαμογελάς.

Αυτή η θετικότητα και η άνεση στη γλώσσα του σώματος σου εκπέμπει αυτή την αυτοπεποίθηση που θα διεγείρει άμεσα το ενδιαφέρον της. Γιατί σ’ έναν κόσμο που οι περισσότεροι άνδρες έμαθαν να περπατούν ντροπαλοί και κατσουφιασμένοι, εσύ θα ξεχωρίζεις.

Κάνε τη να σε προσέξει μέσα από την κοινωνική αποδοχή

Ένας απλός τρόπος να κάνεις μια γυναίκα να σε προσέξει, είναι να περιβάλλεις τον εαυτό σου με γυναίκες.

Το να έχεις γενικά γυναίκες γύρω σου και να κάνεις παρέα μαζί τους, σε βοηθάει να δημιουργήσεις έλξη και να κάνεις μια γυναίκα να σε προσέξει. Ο λόγος είναι πως έτσι δείχνεις ότι είσαι ο τύπος άνδρα που οι άλλες γυναίκες θέλουν στη ζωή τους.

Το να σε βλέπει μια κοπέλα περικυκλωμένο από άλλες γυναίκες, την κάνει να αναρωτιέται έντονα τι είναι αυτό που τις τραβάει πάνω σου. Και αυτή η περιέργεια και το ενδιαφέρον που νιώθει για εσένα, είναι και το καθοριστικό πρώτο βήμα στη δημιουργία ερωτικής έλξη.

Θες να ξεχωρίσεις και να την κάνεις να σε προσέξει; Δες εδώ

Κάνε τη να σε προσέξει δημιουργώντας μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα

Όταν είσαι έξω, απόφυγε την υπερπροσπάθεια να μαγνητίσεις τη προσοχή της και να την εντυπωσιάσεις. Μην αναλώνεσαι στο πως θα της μιλήσεις και μην υπεραναλύεις τις κινήσεις σου. Αντίθετα επικεντρώσου στο να περάσεις εσύ καλά.

Δημιούργησε με την παρέα σου μια εορταστική ατμόσφαιρα, ένα δικό σας κόσμο γεμάτο θετικότητα, διασκέδαση και παιχνίδι. Στις γυναίκες αρέσει το παιχνίδι. Και αυτή η θετική αύρα γύρω από εσένα και τους φίλους σου μαγνητίζει το ενδιαφέρον, τη προσοχή και το βλέμμα των γυναικών και τις κάνει να θέλουν να μπουν στον κόσμο σου.

Φυσικά, για να δημιουργήσεις αυτή την παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, επιβάλλεται πρωτίστως να περνάς εσύ καλά και να απολαμβάνεις την έξοδο σου. Για αυτό το λόγο βγαίνε σε μέρη και μαγαζιά που σου αρέσουν με ανθρώπους που απολαμβάνεις την παρέα τους.

Κάνε βασική προτεραιότητα σου το να διασκεδάσεις και να είσαι χαρούμενος. Και μόνο που θα προβάλεις αυτή την χαρά και θετικότητα θα κάνεις τις γυναίκες να σε προσέξουν σίγουρα.

Ειδικά μάλιστα όταν οι υπόλοιπες ανδρικές παρέες δείχνουν περισσότερο εσωστρεφείς και αντί να μιλάνε μεταξύ τους και να περνούν καλά, κοιτάνε γύρω τους σαν να ψάχνουν κάτι.Πως να την κάνεις να σε προσέξει

Κάνε τη να σε προσέξει με το βλέμμα σου

Η επαφή με τα μάτια μιλάει δυνατότερα από τις λέξεις, κινεί το ενδιαφέρον και εξάπτει την έλξη ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα.

Κάθε φορά λοιπόν που το βλέμμα σου συναντά το βλέμμα μιας κοπέλας που σε ενδιαφέρει, κράτα την οπτική επαφή. Μην απομακρύνεις αμέσως το βλέμμα σου και ειδικά μην κοιτάξεις κάτω.

Αυτή η διατήρηση της οπτικής επαφής της δείχνει δύο πράγματα. Πρώτον ότι ενδιαφέρεσαι και δεύτερος πως έχεις την αυτοπεποίθηση να της αποκαλύψεις το ενδιαφέρον αυτό. Ένας άνδρας χωρίς αυτοπεποίθηση θα κοίταζε αμέσως αλλού από ντροπή, αλλά εσύ δεν είσαι τέτοιος.

Αυτό που θες όμως είναι το βλέμμα σου να εκφράζει σιγουριά αλλά και εκτίμηση για τη γυναίκα και όχι σαν να κοιτάς ένα αντικείμενο του σεξ. Με λίγα λόγια θες να προβάλεις μια θερμή αύρα και την εικόνα ενός αρρενωπού αρσενικού (και όχι απελπισμένου) που δε φοβάται να αποκαλύψει τις προθέσεις και το ενδιαφέρον του.

Το σώμα σου, το βλέμμα σου, το ντύσιμό σου και η θετική αύρα σου μιλάνε πιο δυνατά και δημιουργούν περισσότερη έλξη από κάθε μαγική ατάκα. Γιατί συνθέτουν το παζλ του ποιος είσαι στο μυαλό της. Και το παζλ αυτό δείχνει πως δεν είσαι σαν τους άλλους.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!