Τι κάνεις όταν εκείνη Σταματά να Απαντάει στα Μηνύματα και τις κλήσεις σου - Men's Bible

Τι κάνεις όταν εκείνη Σταματά να Απαντάει στα Μηνύματα και τις κλήσεις σου

Τι να κάνεις όταν εκείνη σταματά να σου απαντάει στα μηνύματα

Το φλερτ και οι ερωτικές σχέσεις χαρακτηρίζονται από έντονες στιγμές. Από στιγμές ενθουσιασμού και από στιγμές απογοήτευσης και πανικού. Και χαρακτηριστικό παράδειγμα των δεύτερων, είναι οι περιπτώσεις όπου η κοπέλα που σου αρέσει και που μιλάς εδώ και λίγο καιρό, σταματάει και δεν απαντάει στα μηνύματα σου και τις κλήσεις σου.

Είμαι σίγουρος πως σου έχει συμβεί και θέλω να ξέρεις πως δεν είσαι ο μόνος. Σε όλους μας έχει συμβεί κάτι τέτοιο άσχετα αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε και όλοι μας έχουμε φτάσει στο σημείο να αναρωτιόμαστε τι έφταιξε και τι έπρεπε να είχαμε κάνει.

Όταν η κοπέλα που μας αρέσει παύει και δεν απαντάει, τα συναισθήματα μας κάνουν ανταρσία. Και ενώ ένα κομμάτι μας μάς ψιθυρίζει “χαλάρωσε” εμείς δεν το ακούμε. Αντίθετα αφήνουμε τον πανικό να μας πλημμυρίσει και να καθοδηγήσει τη συμπεριφορά μας.

Όμως είναι προς το συμφέρον μας να ακούσουμε αυτή τη ψιθυριστή φωνή που μας λέει να μην κάνουμε και πάρα πολλά.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, για να αποφύγεις να αντιδράσεις με υπερβολή και να βάλεις τον εαυτό σου σε άσχημη θέση, ακολουθούν 8 σοφές συμβουλές για να ακολουθήσεις, να απαλύνεις τη ζημιά και να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες η κοπέλα να απαντήσει.Τι να κάνεις όταν εκείνη σταματά να σου απαντάει στα μηνύματα

#1 Κατάλαβε πως αυτό συμβαίνει σε όλους

Δεν έχει σημασία το ποιος είσαι, πόσο ωραίος είσαι, πόσα χρήματα έχεις, πόσο ελκυστικό σε βρίσκουν οι γυναίκες κλπ. Κάποια στιγμή που δε θα το περιμένεις, κάποια θα εξαφανιστεί και θα σταματήσει να απαντάει στα μηνύματα σου.

Σε αυτή την περίπτωση δε χρειάζεται να παριστάνεις το θύμα, ούτε να λες “γιατί σε εμένα;”. Συμβαίνει σε όλους τους άνδρες και αν δεν έχει συμβεί σε κάποιους, ο νόμος των μεγάλων αριθμών λέει πως θα συμβεί. Αποδέξου το λοιπόν και μη θεωρείς πως είσαι ο μόνος.

#2 Κατάλαβε πως δεν έχει σημασία το γιατί δεν απαντάει

Όταν η κοπέλα παύει να απαντάει ο εγωισμός μας απαιτεί μια απάντηση. Ένα γιατί. Όμως αυτό το γιατί δεν έχει στην πραγματικότητα καμία σημασία. Το να την πιέσεις και να την κάνεις να σου δώσει μια απάντηση δεν αλλάζει κάτι.

Το να γνωρίζεις το γιατί σταμάτησε να καλεί και να απαντάει δε σου δίνει περισσότερο έλεγχο ούτε την κάνει μαγικά να θέλει να επιστρέψει.

Αντίθετα, η σωστότερη και καλύτερη νοοτροπία είναι να πεις πως “δεν έχει σημασία το γιατί σταμάτησε να απαντάει. Χρειάζεται να καταλάβω τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω ώστε να επουλώσω την κατάσταση και όχι να την κάνω χειρότερη.”.

Ο μέσος άνδρας αφήνεται στον πανικό και το συναίσθημα, όμως είναι καλύτερο να κάνεις ένα διάλειμμα για να σχεδιάσεις ένα αποτελεσματικό πλάνο αντί να μοιρολογείς.

#3 Μην παραδίνεσαι στο συναίσθημα

Σε κάθε περίσταση, οτιδήποτε και αν έχει συμβεί, όσο πιο ψύχραιμος μένεις τόσο πιο ικανά μπορείς να την αντιμετωπίσεις. Φυσικά, αυτό ισχύει και στο φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις.

Αν λοιπόν η κοπέλα σταματήσει να απαντάει στις κλήσεις και τα μηνύματα σου μην παραδοθείς στο συναίσθημα και αρχίσεις να της στέλνεις μηνύματα ανεξέλεγκτα.

Για να αντιστρέψεις την κατάσταση αυτή, χρειάζεται να διατηρήσεις ή να δημιουργήσεις ξανά αισθήματα ερωτικής έλξης.

Για αυτό και δεν πρέπει να αφήνεις τα συναισθήματα σου να σε εξουσιάζουν. Όσο περισσότερο ήρεμος και ψύχραιμος μένεις, τόσο πιο δύσκολα βάζεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου και τόσο πιο εύκολα γυρνάς την κατάσταση.

Ξέρω φυσικά ότι πιο εύκολα το λες παρά το κάνεις. Ωστόσο το τελευταίο πράγμα που θες να κάνεις είναι να πάρεις αποφάσεις εν θερμώ και να δρας με αποκλειστικό οδηγό το συναίσθημα γιατί αυτό θα το μετανιώνεις κάθε φορά.

Δώσε λοιπόν χρόνο στον εαυτό σου και μην κάνεις τίποτα μέχρι τα συναισθήματα να υποχωρήσουν και να σκέφτεσαι καθαρά.

#4 Απόφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα

Μην προσπαθήσεις λοιπόν να λύσεις το ζήτημα αμέσως και να αποφανθείς για το τι έχει συμβεί.

Ποτέ δεν πρέπει να παίρνεις αποφάσεις και να δρας όταν το συναίσθημα σε κυριεύει γιατί συχνά δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα. Αντίθετα θες να σκεφτείς και να συλλογιστείς τι έχει συμβεί όταν το μυαλό σου είναι καθαρό και έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς όλες τις πληροφορίες.

#5 Κατάλαβε πως δεν μπορείς να ελέγξεις το αν απαντάει

Κάτι πολύ σημαντικό που χρειάζεται να κατανοήσεις και να αποδεχτείς, είναι πως το μόνο πράγμα που μπορείς να ελέγξεις είναι ο εαυτός σου και οι δικές σου πράξεις και αποφάσεις.

Χρειάζεται να σεβαστείς τα όριά της. Δεν μπορείς να ελέγξεις την κοπέλα που σου αρέσει. Δεν μπορείς να την ελέγξεις με τις σκέψεις σου και τα συναισθήματα σου. Δεν μπορείς να την ελέγξεις με το να της στέλνεις μηνύματα ανεξέλεγκτα και να την καλείς όλη την ώρα.

Από τη στιγμή που το κάνεις απελευθερώνεις τον εαυτό σου και τον βοηθάς να χαλαρώσει. Σταματάς να ελπίζεις και να εύχεσαι η κοπέλα να συμπεριφέρεται με τον τρόπο που εσύ θα ήθελες και συνεπώς σταματάς να θες να έχεις τον έλεγχο της.

Θες να μάθεις να δημιουργείς αισθήματα έλξης; Δες εδώ

#6 Μην κατηγορείς τον εαυτό σου όταν δεν απαντάει

Αρκετοί άνδρες κατηγορούν τον εαυτό τους όταν μια κοπέλα παύει να απαντάει στο φλερτ τους. Όμως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν έχουν την αποκλειστική ευθύνη. Ακόμη όμως και αν την είχαν, δεν έχει καμία σημασία.

Αν έκανες ένα λάθος, μάθε από αυτό και προχώρα μπροστά. Το να κατηγορείς τον εαυτό σου και να τον λυπάσαι, δεν αλλάζει την κατάσταση.

Ανάπτυξε λοιπόν τη νοοτροπία του “Δεν πρόκειται να σπαταλήσω χρόνο και ενέργεια με το να λυπάμαι τον εαυτό μου”.

#7 Έχε υπομονή

Λέμε συχνά πως η ερωτική έλξη έχει ημερομηνία λήξης, που σημαίνει πως δεν πρέπει να καθυστερείς να κάνεις την κίνηση σου. Όμως το φλερτ είναι και ένα παιχνίδι υπομονής. Όπως λέει και ο Γιώργος: δεν κερδίζει ο πιο βιαστικός, αλλά εκείνος που κάνει την κίνηση του στο σωστό χρόνο.

Χρειάζεται λοιπόν να έχεις υπομονή και ειδικά όταν μια κοπέλα παύει να απαντάει στα μηνύματα και τις κλήσεις σου. Μπορεί να έχει τις μαύρες της και να χρειάζεται λίγο χρόνο και χώρο για να επεξεργαστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα της. Δώσε της χρόνο και χώρο να το επεξεργαστεί κι η ίδια.

Τώρα θα με ρωτήσεις “Πόσο καιρό θα χρειαστεί;”. “Μια μέρα;” “Μια εβδομάδα;” “Ποτέ;”

Δεν έχει σημασία. Βγάλε τις σκέψεις αυτές από το κεφάλι σου και σταμάτα να μετράς τις μέρες. Είναι σαν το στρατό που μετράς ανάποδα τις μέρες της θητείας σου. Όσο τις μετράς τόσο πιο αργά κυλάει ο χρόνος.

Η υπομονή μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο να επιστρέψει και να φύγει μακριά σου. Ακόμη λοιπόν και αν είσαι ανυπόμονος, μην το δείχνεις.Τι να κάνεις όταν εκείνη σταματά να σου απαντάει στα μηνύματα

#8 Κράτα τον εαυτό σου απασχολημένο

Η υπομονή είναι ευκολότερη υπόθεση όταν είσαι απασχολημένος με στόχους, εργασίες και δραστηριότητες. Το να μην κάνεις τίποτα, είναι το τελευταίο πράγμα που θες να κάνεις όταν περιμένεις από εκείνη σημάδια ζωή.

Κάνε πράγματα που ανεβάζουν τη διάθεση σου, που σε απορροφούν και που κάνουν τον χρόνο να τρέχει σαν τρελός και πριν το καταλάβεις θα έχει περάσει ένα διάστημα και εκείνη θα έχει αρχίσει να σε ψάχνει.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!