Πως να κάνεις Άνετη Συζήτηση με μια Γυναίκα στο Φλερτ - Men's Bible

Πως να κάνεις Άνετη Συζήτηση με μια Γυναίκα στο Φλερτ

Πως να κάνεις μια Άνετη Συζήτηση με μια Γυναίκα στο Φλερτ, Πως να κάνεις νέους Φίλους

Για να κάνεις μια άνετη συζήτηση με ροή, χιούμορ και ενδιαφέρον όταν φλερτάρεις με μια γυναίκα χρειάζεται να εστιάσεις σε κάτι πάρα πολύ απλό.

Στο να απεμπλακείς από το τελικό αποτέλεσμα.

Το λέω συνέχεια σε μαθητές και στα μηνύματα των φίλων του site, πως το κύριο εμπόδιο που αντιμετωπίζει ο άνδρας στο φλερτ είναι ο εαυτός του. Και συγκεκριμένα η πίεση που ασκεί στον εαυτό του να εντυπωσιάσει, να τα πάει τέλεια, να ταιριάξει σε ένα μη ρεαλιστικό πρότυπο που έχει στο μυαλό του.

Αυτή η εσωτερική πίεση, συνδυασμένη με την τάση των ανδρών να πνίγουν τα συναισθήματα τους μέσα τους, οδηγεί συχνά σε συμπεριφορές νευρικές, αμήχανες και μη ελκυστικές.

Για αυτό το λόγο το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι για να κάνεις μια άνετη συζήτηση στο φλερτ, είναι να αποδεχτείς το απρόβλεπτο και την αποτυχία. Να μην εστιάζεις στο αποτέλεσμα.

 

Από εκεί και πέρα ακολούθησε τα εξής:

#1 Κάνε μια άνετη συζήτηση με χιούμορ

Το φλερτ χρειάζεται χιούμορ και παιχνίδι. Αν ξεκινήσεις να συζητάς μαζί της και είσαι υπερβολικά σοβαρός, εκπέμπεις μια πιο σφιγμένη και δύσκαμπτη προσωπικότητα.

Στην αρχή του φλερτ ο στόχος είναι να δημιουργηθούν ευχάριστα συναισθήματα και να προβάλεις την προσωπικότητα σου και το ποιος είσαι. Και όπως είναι γνωστό, χιούμορ κάνουμε όταν νιώθουμε άνετα.

Μην κάνεις υπερβολικά σοβαρή κουβέντα από την αρχή, πρόσθεσε τα αστεία σου, το χιούμορ σου, τα πειράγματα σου. Και μέσα από αυτά και το τι βρίσκεις αστείο, αποκάλυψε την προσωπικότητα σου.

Μια ερώτηση που μου κάνουν συχνά στο θέμα αυτό είναι η εξής: «Αντώνη πως θα ξέρω πότε να κάνω την κουβέντα πιο σοβαρή;»

Και εγώ ρωτώ με τη σειρά μου: «Γιατί να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα; Μήπως νιώθεις πως δε θα τα καταφέρεις ή ότι το χιούμορ σου δε θα είναι αρκετό;»

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει θέση στο φλερτ και για τα αστεία και το παιχνίδι και για τα πιο σοβαρά πράγματα. Άλλωστε, ο βασικός στόχος είναι να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο και να συνδεθείτε συναισθηματικά.

Αλλά αυτό το στάδιο έπεται της δημιουργίας έλξης, δεν προηγείται. Και επειδή η αχίλλειος πτέρνα αρκετών ανδρών είναι η τάση να αποφεύγουν το χιούμορ και τα πειράγματα (και συνεπώς την πιθανή σύγκρουση με την κοπέλα) και να κάνουν σοβαρές συζητήσεις, είναι καλύτερο να ρισκάρεις να κάνεις πολλά αστεία παρά να βγεις υπερβολικά σοβαρός.

Άλλωστε, όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα στα οποία χρειάζεσαι προπόνηση, με το χρόνο και την εμπειρία θα γίνεις πιο καλός και πιο εύστοχος.

Όταν λοιπόν μιλάς και φλερτάρεις με κάποια, άσε το αποτέλεσμα στην άκρη και επικεντρώσου στο να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις.

Θες να μάθεις πως να ξεκινάς μια άνετη συζήτηση με γυναίκα οπουδήποτε; Δες εδώ

#2 Η υπέρμετρη λογική δεν είναι φίλος σου

Να θυμάσαι πως το φλερτ είναι μια συναισθηματική διαδικασία και όχι λογική. Δε διαλέγουμε τους ερωτικούς συντρόφους μας βασισμένοι σε μια νοητική λίστα που έχουμε στο μυαλό μας. Δε λέμε «Α οκ, έχει το χ και το ψ χαρακτηριστικό άρα επιλέγω να μου αρέσει». Απλά το νιώθουμε να τους θέλουμε.

Για να κάνεις μια άνετη κουβέντα λοιπόν και να φλερτάρεις με ενδιαφέρον θα πρέπει να αποφύγεις την υπέρμετρη λογική. Για αυτό και το χιούμορ δουλεύει, ενώ η υπερβολική σοβαρότητα όχι.

Απόφυγε λοιπόν τα πολλά δεδομένα και γεγονότα και περιέγραψε τα δικά σου συναισθήματα. Ο στόχος είναι να γνωριστείτε, άρα οτιδήποτε λες θα πρέπει να λέει κάτι για εσένα.

Αν, για παράδειγμα, μιλάς για το αγαπημένο σου συγκρότημα ή για το ταξίδι που έκανες πρόσφατα στο Παρίσι, μη μιλήσεις απλά για το συγκρότημα ή για το Παρίσι. Μη περιγράψεις απλά πόσο καλά παίζουν κιθάρα ή που πήγες, αλλά μοιράσου τον εαυτό σου μέσα από αυτά.Πως να κάνεις μια Άνετη Συζήτηση με μια Γυναίκα στο Φλερτ

Πες γιατί γουστάρεις ή γιατί απεχθάνεσαι αυτό το συγκρότημα. Πως ένιωσες στο Παρίσι, ποια ήταν η εμπειρία σου. Μίλα με συναίσθημα και εικόνες, όχι με λογική, δεδομένα και γεγονότα.

Αποκάλυψε τον εαυτό σου και την προσωπικότητα σου γιατί το φλερτ στην ουσία αυτό είναι. Γι’ αυτό κοίτα να διασκεδάσεις και εστίασε στο να γνωρίσεις την κοπέλα που έχεις απέναντι σου και να μοιραστείς τον εαυτό σου.

Κάνε μια άνετη συζήτηση με την κοπέλα, χωρίς να έχεις την απαίτηση από τον εαυτό σου να τη «ρίξει» και πέρνα κι ο ίδιος καλά.

Και αν θες να μάθεις περισσότερα για το πως να βγάλεις προς τα έξω τον ελκυστικό εαυτό σου επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!