Γυναικείο Φλερτ: Τα σημάδια ότι Ενδιαφέρεται - Men's Bible

Γυναικείο Φλερτ: Τα σημάδια ότι Ενδιαφέρεται

Γυναικείο Φλερτ: Τα σημάδια ότι ενδιαφέρεται

Ίσως νιώθεις πως το φλερτ είναι αποκλειστικά ανδρική υπόθεση, καθώς τα πάντα μοιάζουν να βασίζονται στην ανδρική πρωτοβουλία.Όμως αυτό δεν ισχύει. Υπάρχει και γυναικείο φλερτ.

Όπως συμβαίνει με τους άνδρες, έτσι και οι γυναίκες θα ενδιαφερθούν και θα θελήσουν να φλερτάρουν τον άνδρα που τους τράβηξε την προσοχή.

Φυσικά, ίσως ο τρόπος που μια γυναίκα θα δείξει ενδιαφέρον και θα φλερτάρει, να μην είναι τόσο άμεσος και ξεκάθαρος όσο θα θέλαμε οι άνδρες.

Τις περισσότερες φορές όμως το γυναικείο ενδιαφέρον είναι αρκετά σαφές και ξεκάθαρο, αρκεί να γνωρίζεις για ποια σημάδια να κοιτάξεις.

Γυναικείο φλερτ: Πως μια γυναίκα σε φλερτάρει

Εγγύτητα

Σε γενικές γραμμές, σε αρκετές γυναίκες αρέσει να νιώθουν ποθητές και προτιμούν ο άνδρας να κάνει το πρώτο βήμα και να τις φλερτάρει αρκεί φυσικά να το κάνει με σεβασμό και με ωραίο τρόπο.

Γι’ αυτόν το λόγο μπορεί κάποιες γυναίκες να μην κάνουν πρώτες την κίνηση, θα βάλουν όμως τον εαυτό τους σε μια θέση στην οποία είναι εύκολο για τον άνδρα που τους αρέσει να τις προσεγγίσει.

Για παράδειγμα, φαντάσου ότι βρίσκεσαι σε ένα βαγόνι του Μετρό καθισμένος και εκείνη τη στιγμή μπαίνει μια κοπέλα η οποία κάθεται για λίγο όρθια και με την οποία διασταυρώνονται οι ματιές σας.

Διατηρείτε για λίγα δευτερόλεπτα την οπτική επαφή, την οποία η κοπέλα σπάει πρώτη κοιτάζοντας για λίγο αλλού και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, έρχεται και κάθεται στη θέση που βρίσκεται ακριβώς μπροστά απ’ τη δική σου.

Άλλο αντίστοιχο παράδειγμα είναι να μπει μια παρέα γυναικών στο μπαρ στο οποίο είσαι με την παρέα σου και ενώ υπάρχουν πολλές ελεύθερες θέσεις για να σταθούν, αυτές έρχονται και στέκονται σχετικά δίπλα σε εσένα και την παρέα σου.

Φυσικά, όπως έχουμε πει πολλές φορές σε αντίστοιχα άρθρα, το γεγονός ότι στάθηκε κοντά σου δεν είναι αρκετό για να βγάλεις το συμπέρασμα ότι ενδιαφέρεται. Χρειάζεται να κοιτάξεις και για άλλα σημάδια που να δηλώνουν ενδιαφέρον όπως πχ, η οπτική επαφή, για να μπορείς να βγάλεις ένα ασφαλές συμπέρασμα.Σημάδια ότι ενδιαφέρεται για εσένα, Γυναικείο Φλερτ: Τα σημάδια ότι ενδιαφέρεται

Ξεκινάει την κουβέντα με κάποια αθώα ερώτηση

Ένα ακόμα σημάδι ενεργού γυναικείου φλερτ, είναι να ξεκινάει η γυναίκα πρώτη την κουβέντα κάνοντας κάποια αθώα ερώτηση.

Για παράδειγμα, είσαι σε μπαρ με την παρέα σου για ποτό. Δίπλα σας έχουν έρθει και στέκονται τρεις κοπέλες μια εκ των οποίων σου έχει ρίξει κάποιες ματιές και έπειτα από λίγα λεπτά, η συγκεκριμένη κοπέλα έρχεται και σε ρωτάει χαμογελαστά αν μπορεί να αφήσει το παλτό της στην ελεύθερη καρέκλα δίπλα σας.

Η κοπέλα συνεχίζει να μιλάει καθώς αφήνει το παλτό, σχολιάζοντας κάτι για το μαγαζί και επιστρέφει στην παρέα της.

Το σημαντικό στοιχείο εδώ που θα σε βοηθήσει να ερμηνεύσεις τη συμπεριφορά της κοπέλας καλύτερα, είναι να μην απομονώσεις το γεγονός ότι σου μίλησε για κάτι αθώο, αλλά να λάβεις υπόψιν αν υπάρχουν και άλλα σημάδια όπως η οπτική επαφή, το χαμόγελο κλπ.

Σε αγγίζει στην κουβέντα

Το άγγιγμα είναι ένα δυνατό σημάδι γυναικείου φλερτ. Αν η κοπέλα που μιλάς σε αγγίζει, τότε είναι πολύ πιθανό να ενδιαφέρεται.

Για παράδειγμα προσεγγίζεις μια κοπέλα στο μαγαζί που έχεις βγει με την παρέα σου και αφού μιλάτε λίγη ώρα και υπάρχει μια οικειότητα, η κοπέλα αρχίζει να σε αγγίζει στο μπράτσο ή στον ώμο κάθε φορά που γελάει με κάποιο πείραγμα ή κάποιο αστείο σου.

Το άγγιγμα υποδηλώνει άνεση και σε συνδυασμό με άλλα σημάδια δείχνει ενδιαφέρον. Και γι’ αυτό η κοπέλα πολλές φορές μπορεί να σε αγγίζει επίτηδες ώστε να καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται.

Σε πειράζει

Το πείραγμα αποτελεί βασικό στοιχείο του φλερτ και γι’ αυτό δε θα μπορούσε να λείπει απ’ το γυναικείο φλερτ. Αν η κοπέλα με την οποία μιλάς σε πειράζει αρκετά, σίγουρα σε βλέπει θετικά.

Αν το φλερτ συνοδεύεται και από άλλα κλασσικά μη λεκτικά σημάδια ενδιαφέροντος όπως είναι η οπτική επαφή, το άγγιγμα και το χάιδεμα των μαλλιών της, τότε η κοπέλα ενδιαφέρεται.

Σε βοηθάει να κρατήσεις το διάλογο ζωντανό

Όταν η κοπέλα ενδιαφέρεται για εσένα, θα αρχίσει να σου δίνει η ίδια πολλές πληροφορίες για τον εαυτό της και θα σου κάνει αρκετές ερωτήσεις για να μάθει για εσένα.

Το βασικό στοιχείο εδώ είναι πως η κοπέλα με τις εκτεταμένες απαντήσεις που σου δίνει και τις ερωτήσεις που σου κάνει, σε βοηθάει να κρατήσεις την κουβέντα ζωντανή και συνεπώς να προχωρήσεις τη γνωριμία.

Σου κάνει κομπλιμέντα

Άλλη μια κλασική τακτική γυναικείου φλερτ είναι τα εύστοχα κομπλιμέντα. Η κοπέλα επικροτεί τις αποφάσεις και τη συμπεριφορά σου και σχολιάζει θετικά κάποια απ’ τα πράγματα που της λες για εσένα ή κάποιες πλευρές του χαρακτήρα σου.

Τα κομπλιμέντα αποτελούν μια δυνατή κίνηση για το γυναικείο φλερτ γιατί συχνά στοχεύουν σε μια μεγάλη ανδρική ευαισθησία και τονώνουν τον ανδρικό εγωισμό.

Πράγμα που κάνει τον άνδρα να βλέπει πολύ θετικά την κοπέλα που του κάνει το κομπλιμέντο.

Σε φλερτάρει ή όχι

Όπως συμβαίνει και με όλα τα μη λεκτικά σημάδια, η σωστή ερμηνεία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η κοπέλα που σε ρωτάει αν μπορεί να αφήσει το παλτό της στην καρέκλα δίπλα σου, μπορεί να θέλει απλά να αφήσει το παλτό της στην καρέκλα δίπλα σου.

Ομοίως η κοπέλα που σε πειράζει, μπορεί να σε βλέπει φιλικά και όχι ερωτικά.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να μάθεις να ερμηνεύεις τα σημάδια σε ομάδες και όχι μεμονωμένα. Από μόνο του το γεγονός ότι στάθηκε δίπλα σου δε σημαίνει ότι θέλει να της μιλήσεις.

Αν όμως η κοπέλα σε κοίταζε πριν σταθεί κοντά σου και ειδικά αν έσκασε και ένα χαμόγελο καθώς το έκανε, τότε μπορείς να είσαι περισσότερο σίγουρος για τις προθέσεις της.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον η κοπέλα σού αρέσει πολύ, δοκίμασε να της μιλήσεις και να κάνεις μια κουβέντα μαζί της πάντα με σεβασμό. Μονάχα έτσι θα μπορείς να καταλάβεις τι άτομο είναι, αν αρέσετε ο ένας στον άλλο, αν ταιριάζετε και αν έχετε κοινά και χημεία.

Θες να βελτιωθείς στην επικοινωνία; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!