Πώς να Μιλήσεις σε μια γυναίκα στο Τηλέφωνο - Men's Bible

Πώς να Μιλήσεις σε μια γυναίκα στο Τηλέφωνο

Πώς να Μιλήσεις σε μια γυναίκα στο Τηλέφωνο

Φαντάσου για λίγο το εξής…

Μίλησες χθες το βράδυ στη κοπέλα που στεκόταν δίπλα σου στο μπαρ, είχατε μια συναρπαστική συζήτηση, περάσατε καλά, διασκεδάσατε και εν τέλει ανταλλάξατε τηλέφωνα.

Μέχρι στιγμής όλα καλά. Όμως, παρά τον ενθουσιασμό σου για τη νέα γνωριμία και τη χθεσινή σου επιτυχία, τώρα που έχεις το κινητό σου ανά χείρας και ετοιμάζεσαι να την καλέσεις, αισθάνεσαι νευρικός.

Γιατί;

Αν και το να μιλήσεις στο τηλέφωνο είναι κάτι απλό — κάτι που οι περισσότεροι κάνουμε καθημερινά με περίσσια ευκολία – στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα ανατρέπονται.

Η απλή κίνηση του να επιλέξεις την επαφή και να βάλεις το κινητό στο αυτί σου σε γεμίζει με άγχος και αμφιβολία.

Τι είναι αυτό που κάνει ένα απλό τηλεφώνημα να μοιάζει ξαφνικά με σπουδαίο γεγονός;

Όπως συμβαίνει πάντα έτσι και εδώ, οι σκέψεις μας και η ερμηνεία που δίνουμε σε ένα γεγονός καθορίζουν τα συναισθήματα μας.

Η επιθυμία σου να τα πας καλά και να δώσεις μια καλή εντύπωση σε αναστατώνει συναισθηματικά – όπως ακριβώς συμβαίνει και όταν ετοιμάζεσαι να αρχίσεις και μια κουβέντα με μια κοπέλα.

Αν λοιπόν θες να μάθεις πώς να μιλήσεις σε μια κοπέλα στο τηλέφωνο, τότε αυτό που ψάχνεις και αναζητάς είναι τρόπους και συμβουλές για το τι να της πεις, πώς να το πεις και πώς να την κάνεις να ανυπομονεί να σε ξαναδεί.

Θες να σιγουρευτείς πως η κλήση αυτή θα οδηγήσει σε κάτι περισσότερο από ένα απλό τηλεφώνημα. Έτσι η σπουδαιότητα της μεγεθύνεται στο μυαλό σου και αρχίζεις να ανησυχείς πως αν δε τα πας καλά θα εξανεμίσεις της πιθανότητες σου μαζί της.

Έλα όμως που αυτή η νοοτροπία περισσότερο ζημιώνει παρά ωφελεί τις πιθανότητες για κάτι καλύτερο.

Γι’ αυτό και η σύντομη απάντηση στην ερώτηση του πώς να μιλήσεις σε μια γυναίκα στο τηλέφωνο, είναι το να είσαι ο εαυτός σου.

Ο στόχος σου είναι να σιγουρευτείς πως η κοπέλα συνεχίζει να νιώθει έλξη για εσένα.

Και ο ευκολότερος τρόπος να εξανεμίσεις την έλξη αυτή είναι να προσπαθήσεις να δώσεις μια παράσταση από το τηλέφωνο, να ακουστείς μη φυσικός ή δήθεν και η κοπέλα να νιώσει πως προσπαθείς πάρα πολύ.

Αυτό που θες λοιπόν είναι να χαλαρώσεις και να της μιλήσεις με ηρεμία και αυτοπεποίθηση.Πώς να Μιλήσεις σε μια γυναίκα στο Τηλέφωνο

Μην προετοιμάσεις ολόκληρο σενάριο στο μυαλό σου για να μιλήσεις στο τηλέφωνο

Όπως και πριν ξεκινήσεις μια κουβέντα με μια άγνωστη που σου αρέσει, το μυαλό είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να τρέχει. Να παίζει διάφορα σενάρια, να τρέχει διαλόγους και να προετοιμάζεται για κάθε πιθανή και απίθανη έκβαση.

Όμως όλη αυτή η διαδικασία εντείνει την αμηχανία και το άγχος αντί να τα καταστείλει.

Αν λοιπόν και το δικό σου μυαλό αρχίσει να τρέχει λίγο πριν καλέσεις τη νέα σου γνωριμία, βάλε ένα στοπ.

Θες να ακουστείς φυσικός και αυθεντικός και οι φυσικές και αυθεντικές κουβέντες δεν προετοιμάζονται.

Παράμεινε ο εαυτός σου και απόφυγε να δώσεις μια παράσταση για χάρη μιας γυναίκας που γνωρίζεις ελάχιστα.

Άλλωστε η επικοινωνία έχει μοτίβα, έχει δομή, έχει συγκεκριμένες τεχνικές όπως πχ, η ενεργητική ακρόαση και η αφήγηση ιστοριών, όμως πρόκειται για ένα οικοδόμημα που στηρίζεται στον αυθορμητισμό και στο συναίσθημα.

Όταν κάνεις τη κουβέντα συγκεκριμένη και δύσκαμπτη, προσπαθώντας να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο σενάριο, οι απρόβλεπτοι παράγοντες και η μη λεκτική επικοινωνία θα προδώσουν την αμηχανία σου και τη νευρικότητα σου.

Όταν μιλάς στο τηλέφωνο με μια γυναίκα, όπως και όταν της μιλάς από κοντά, η κουβέντα πρέπει να ρέει ελεύθερα και αβίαστα.

Μην προσποιηθείς κάτι που δεν είσαι

Πολλοί πιστεύουν πως ο στόχος στο φλερτ είναι να εντυπωσιάσεις με αυτά που λες. Και για αυτό δεν πετυχαίνουν.

Ο πραγματικός στόχος στο φλερτ δεν είναι να εντυπωσιάσεις, αλλά να αποκαλύψεις τον εαυτό σου και να μοιραστείς τις εμπειρίες σου και τις απόψεις σου. Θες με λίγα λόγια να εκφράσεις τον εαυτό σου και την προσωπικότητα σου.

Όταν ψάχνεις τι να πεις για να εντυπωσιάσεις, στην ουσία δεν εκφράζεις τον εαυτό σου.

Αν για παράδειγμα ανησυχείς πως αυτά που θα της πεις για τη ζωή σου είναι βαρετά μπορείς να εισάγεις λίγο χιούμορ με ένα-δύο πειράγματα μέσα στην κουβέντα που θα τη βοηθήσουν να γίνει λίγο πιο «νόστιμη».

Αυτό είναι καλό γιατί με αυτόν τον τρόπο προβάλεις την αίσθηση του χιούμορ και την προσωπικότητα σου.

Αν όμως τα πειράγματα δεν είναι αυθεντικά, τα έχεις διαβάσει κάπου, τα έχεις προβάρει και τα χρησιμοποιήσεις στην κουβέντα χωρίς να ταιριάζουν ή χωρίς να βγαίνουν φυσικά, η κοπέλα θα το καταλάβει.

Και μάντεψε, κανένας δε συμπαθεί τους ανθρώπους που προσποιούνται. Αν η κοπέλα νιώθει πως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί ή όχι να πιστέψει τα λεγόμενα σου τότε γιατί να πιστέψει σε εσένα;

Θες να μάθεις τα μυστικά του αποτελεσματικού φλερτ; Δες εδώ

Εστίασε στην κοπέλα

Το θέμα δεν είναι το τι θα της πεις εσύ αλλά το τι θα σου πει εκείνη. Θες η προσοχή σου να είναι στραμμένη στην γυναίκα με την οποία μιλάς και όχι στον εαυτό σου.

Η τέχνη της επικοινωνίας δεν έχει να κάνει μονάχα με το να μιλάς, αλλά πολύ περισσότερο με το να ακούς. Δεν έχει σημασία αν εσύ πιστεύεις πως η καθημερινότητα σου είναι βαρετή. Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς η κοπέλα με την οποία θες να μιλήσεις στο τηλέφωνο, θα αποκριθεί στα λόγια σου και πως η κουβέντα θα ρέει ελεύθερα.

Αν προσέξεις τα λεγόμενα της θα βρεις αρκετές ευκαιρίες να επεκτείνεις μια χαλαρή κουβέντα σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Όταν την καλέσεις λοιπόν θυμήσου να χαλαρώσεις και να πάρεις την πίεση από πάνω σου. Άκου τη προσεκτικά και μίλησε για εκείνη με βάση τα λεγόμενα της. Μάθε τις απόψεις της, τα συναισθήματα της, τις γνώμες της και δώσε αντίστοιχα και τα δικά σου.

Αυτό το φυσικό λεκτικό πάρε-δώσε θα σου επιτρέψει να προβάλεις πολύ περισσότερο και πολύ καλύτερα την προσωπικότητα σου από το να έχεις έτοιμες «ατάκες».

Μη μιλάτε για ώρες στο τηλέφωνο

Η ενδιάμεση επικοινωνία, είτε της μιλήσεις στο τηλέφωνο είτε μέσα από μηνύματα, αποτελεί απλά την γέφυρα ανάμεσα στην αρχική γνωριμία και το ραντεβού. Το μεγαλύτερο λάθος που γίνεται εδώ και που θα πρέπει να αποφύγεις, είναι να ξεχειλώσει η επικοινωνία αυτή.

Οι περισσότεροι άνδρες κάνουν αυτό το λάθος και μιλάνε με τις ώρες μέσα από μηνύματα ή κλήσεις. Όμως η έλξη δύσκολα διατηρείται με αυτόν τον τρόπο. Και όσο περισσότερο το τραβήξεις χρονικά, τόσο πιο πιθανό είναι η κοπέλα να χάσει τον ενθουσιασμό της.

Για αυτό το λόγο μην μπεις στη διαδικασία να συζητάτε για πολύ πως περνάτε, τι κάνετε κλπ. Αυτό που θες είναι να κρατάς την επαφή ζεστή μέχρι την επόμενη φορά που θα την ξαναδείς από κοντά και θες αυτή η επόμενη φορά να είναι σύντομα.

Μη φοβηθείς τη σύγκρουση

Ελκυστικός άνδρας δεν είναι εκείνος που πηγαίνει πάντα με τα νερά των άλλων ώστε εκείνοι να τον συμπαθήσουν ούτε εκείνος που αλλάζει τις απόψεις του για να αποφύγει της συγκρούσεις. Αντίθετα είναι εκείνος που μένει πιστός στον εαυτό του.

Η ερωτική έλξη στις γυναίκες συνδέεται στενά με τη συναισθηματική δύναμη του άνδρα και λόγω του γεγονότος αυτού, ο άνδρας που είναι υποχωρητικός και μη αυθεντικός χάνει την ελκυστικότητα του.

Αντίθετα ο άνδρας που γνωρίζει τον εαυτό του και δε φοβάται να συγκρουστεί με τους άλλους για τα πιστεύω και τις αξίες του, είναι ελκυστικός.

Για αυτό το λόγο λοιπόν μένε πιστός στον εαυτό σου και σε όσα πιστεύεις. Μην αλλάζεις την γνώμη σου ή τις απόψεις σου απλά για να σε συμπαθήσει η κοπέλα με την οποία θες να μιλήσει στο τηλέφωνο.

Μην ξεχνάς άλλωστε πως θα πρέπει να παραμείνεις και πρόκληση και να μην της τα δώσεις όλα στο πιάτο.

Θα πρέπει και εκείνη να κερδίσει την προσοχή σου και όχι να είσαι εσύ εκείνος που την κυνηγά όλη την ώρα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!