Πώς να την κάνεις να σε Γουστάρει και να σε Κυνηγάει σαν τρελή - Men's Bible

Πώς να την κάνεις να σε Γουστάρει και να σε Κυνηγάει σαν τρελή

Πώς να την κάνεις να σε Γουστάρει

Ξέρω πολύ καλά γιατί ξεκίνησες να διαβάζεις αυτό το άρθρο. Σου αρέσει μια κοπέλα, την βρίσκεις ελκυστική, την επιθυμείς και θες να μάθεις πώς να την κάνεις να σε γουστάρει.

Θες να αιχμαλωτίσεις το ερωτικό ενδιαφέρον της και αυτό είναι φυσικά λογικό και ανθρώπινο.

Ωστόσο για να την κάνεις να σε σκέφτεται νυχθημερόν θα πρέπει πρώτα να της δείξεις πως είσαι άνδρας για τον οποίο αξίζει να το κάνει. Άνδρας ελκυστικός, άνδρας αξίας, άνδρας επιθυμητός.

Τα παραπάνω ωστόσο αποτελούν χαρακτηριστικά τα οποία θα πρέπει να τα συμπεράνει η κοπέλα για εσένα. Κάτι που δεν επιτυγχάνεται με τόσο με τα λόγια, το τι λες για τον εαυτό σου δηλαδή, αλλά με το πώς συμπεριφέρεσαι.

Κάνε τη να σε γουστάρει με Αυτοπεποίθηση

Δεν είναι μυστικό πως η αυτοπεποίθηση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που μια γυναίκα αναζητά σε έναν πιθανό ερωτικό σύντροφο.

Αν λοιπόν θες να κάνεις την κοπέλα που σου αρέσει να σε προσέξει και να σε γουστάρει, πρέπει να της δείξεις πως είσαι άνδρας που πιστεύει στον εαυτό του και τις δυνάμεις του.

Αυτό επιτυγχάνεται με διάφορούς τρόπους. Ένας από τους πιο δυνατούς είναι να προβάλεις αυτοπεποίθηση διατηρώντας μια δυνατή και δυναμική γλώσσα σώματος.

Πως θα το πετύχεις αυτό; Για αρχή απόφυγε αχρείαστες κινήσεις που φανερώνουν νευρικότητα όπως πχ, το να κουνάς το πόδι σου νευρικά. Επίσης απόφυγε τις γρήγορες και απότομες κινήσεις.

Αυτό που θες είναι ο τρόπος με τον οποίο κινείσαι μέσα στον χώρο να δείχνει χαλαρός, ελεγχόμενος και άρα ψύχραιμος. Επίσης, εξασκήσου να διατηρείς τον κορμό σου ίσιο και να χαμογελάς ελαφρά όσο περισσότερο μπορείς.

Αυτές οι μικρές «λεπτομέρειες» θα σε βοηθήσουν να προβάλεις αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και άνεση. Στοιχεία που σε έναν άνδρα μαγνητίζουν τα γυναικεία βλέμματα και αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον.Πώς να είσαι Πρόκληση στο Φλερτ και γιατί πρέπει να το κάνεις, Πώς να την κάνεις να σε Γουστάρει

Κάνε τη να γελάσει

Το δεύτερο πολύ δημοφιλές χαρακτηριστικό που όλες οι γυναίκες επιθυμούν να έχει ο άνδρας δεν είναι άλλο από το χιούμορ. Προφανώς δε χρειάζεται να είσαι κωμικός, ούτε να δίνεις μια παράσταση πετώντας αστεία με ρυθμό πολυβόλου.

Αυτό που θες είναι την ικανότητα να την κάνεις να γελάσει. Ένα ωραίο και εύστοχο πείραγμα μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά. Σπάει τον πάγο, δημιουργεί οικειότητα και αυξάνει την έλξη.

Φυσικά ξέρω πως για αρκετούς το χιούμορ και τα πειράγματα αποτελούν μια διαχρονική αδυναμία. Ωστόσο πρόκειται για κάτι που απαιτεί καθαρά εξάσκηση.

Με τον καιρό κάποιος που έκανε υπερβολικά και άκομψα πειράγματα ή φοβούμενος να συγκρουστεί με την κοπέλα, πειράγματα πολύ «ευγενικά», θα αποκτήσει μια πιο στρωτή, καλή και πετυχημένη αίσθηση του χιούμορ. Αρκεί φυσικά να αφιερώσει χρόνο να προπονηθεί και να το δουλέψει.

Επίσης μια καλή τεχνική στο φλερτ είναι να συνδυάζεις τα πειράγματα, με τα κομπλιμέντα. Η κεντρική ιδέα είναι πως θες να σπάσεις το προβλέψιμο μοτίβο των κομπλιμέντων με χιούμορ και να δημιουργήσεις μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρά.

Μια ατμόσφαιρα όπου δείχνεις το ενδιαφέρον σου μεν με διασκεδαστικό τρόπο, αλλά ταυτόχρονα της δείχνεις πως δεν είσαι και ο άνδρας που θα γίνει χαλί να τον πατήσει.

Σου αρέσει μια κοπέλα και θες να μάθεις πώς να την κάνεις να σε γουστάρει; Δες εδώ

Κάνε τη να σε γουστάρει δείχνοντας πως θα πρέπει και εκείνη να σε κερδίσει

Για να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου και να σε κυνηγήσει, πρώτα θα πρέπει να της δώσεις το χώρο να το κάνει. Αυτό σημαίνει πρώτα απ’ όλα πως δεν πρέπει να πέσεις με τα μούτρα πάνω της και πως χρειάζεται να την προκαλέσεις.

Δώσε της ένα μικρό εμπόδιο το οποίο θα πρέπει να ξεπεράσει. Μια απλή πρόκληση του τύπου «Πες μου κάτι για εσένα που ποτέ δε θα μπορούσα να μάθω απλά κοιτώντας σε».

Το παραπάνω είναι ένα καλό παράδειγμα καθώς είναι σαν να λες στην κοπέλα «οκ είσαι όμορφη, αλλά τι άλλο έχεις που θα με κάνει να θέλω να σε γνωρίσω.».

Της δίνεις μια μικρή πρόκληση λοιπόν, ενώ ταυτόχρονα της δείχνεις πως έχεις στάνταρ και πως δεν αρκεί να έχει ωραίο σώμα και να φοράει καλό make up για να κάνεις κάτι μαζί της.

Αν μη τι άλλο στο φλερτ στοιχεία όπως η απελπισία και η αίσθηση πως θα έκανες τα πάντα για να την «ρίξεις», λειτουργούν αυτοκαταστροφικά.

Για να την κάνεις να σε γουστάρει, θα πρέπει η κοπέλα να νιώσει πως μιλάει με έναν τύπο που έχει αυτοπεποίθηση και επιλογές στη ζωή του.

Συνοψίζοντας

Το βασικό που θέλω να θυμάσαι, σχετικά με το πώς κάνεις μια κοπέλα να κολλήσει μαζί σου, είναι πως όλα αυτά συνδέονται με το γνωστό συναίσθημα της ερωτικής έλξης. Όπως εσύ νιώθεις αυτή την ερωτική έλξη για την κοπέλα, έτσι και εκείνη θα πρέπει να νιώθει ερωτική έλξη για εσένα για να δέσει το γλυκό. Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι η πίεση αλλά το να την κάνεις να θέλει.

Για να μάθεις περισσότερα για την ερωτική έλξη, για το φλερτ και για το πώς να βελτιώσεις τον εαυτό σου σε αυτούς τους τομείς μπορείς να κανονίσεις μια συνάντηση μαζί μας για να συζητήσουμε το θέμα που σε απασχολεί και να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!