Τα 6 είδη Σχέσης που μπορείς να έχεις - Men's Bible

Τα 6 είδη Σχέσης που μπορείς να έχεις

Τα 6 είδη Σχέσης που μπορείς να έχεις

Ίσως δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο στη ζωή ενός άντρα, κάτι που να μπορεί να του φέρει τόσο πολύ πόνο ή χαρά από όσο φέρνουν οι ερωτικές σχέσεις.

Από την στιγμή που γινόμαστε σεξουαλικά ενεργοί, ψάχνουμε εκείνη την μία και μοναδική. Εκείνη την γυναίκα που θα μας απογειώσει, που θα μας πάει ψηλά και που πολύ συχνά θα μας προσγειώσει κι όλας, και μάλιστα όχι πολύ ομαλά.

Το σημαντικότερο στοιχείο για να βρεις μία γυναίκα που θα σου «κάνει», είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου πρώτα. Να δουλέψεις εσωτερικά έτσι ώστε να μην κουβαλάς φόβους, να έχεις αρκετές εμπειρίες (και με εμπειρίες δεν εννοώ απορρίψεις, όπως πιστεύουν πολλοί εκεί έξω), και να είσαι χορτάτος όταν βρεις εκείνη που θα θες να κρατήσεις.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξέρεις σε ποια φάση βρίσκεσαι και μετέπειτα, να δεις που θες να πας. Ας δούμε λοιπόν τις έξι στάσεις/φάσεις που μπορείς να βρίσκεσαι.

#1. Μία φανταστική σχέση με αγάπη και πάθος

Καλή επιτυχία. Μιλάμε για μία ιδανική κατάσταση που απαιτεί αρκετή επένδυση και συνειδητότητα. Εννοείται πως είναι δυνατόν να έχεις μία τέτοια σχέση, απλά θέλει αρκετή δουλειά και εμπειρίες.Τα 6 είδη Σχέσης που μπορείς να έχεις

#2. Μία σχέση με αγάπη αλλά όχι πολύ πάθος

Εδώ μιλάμε για μία κλασσική περίπτωση πετυχημένης σχέσης και αρκετής τύχης. Το θέμα αγάπης είναι αρκετά ιδιαίτερο για να το συζητήσουμε εδώ, καθώς μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθεί.

Μία τέτοια σχέση μπορεί να είναι καλή, και κάτι που θα μπορούσες να έχεις και με έναν κολλητό σου ή έναν συγκάτοικο. Είμαι της άποψης ότι μία σχέση χωρίς πάθος, είναι σαν συγκατοίκηση. Μπορώ να μένω στο ίδιο σπίτι με κάποια και να ζούμε πολύ καλά αλλά χωρίς σεξ, τότε δεν έχουμε σχέση αλλά απλή συμβίωση.

#3. Μία σχέση χωρίς πολύ αγάπη και χωρίς ιδιαίτερο πάθος

Και εδώ αρχίζουν τα καλά. Μία συνηθισμένη κατάσταση που την συναντάμε πολύ συχνά και αδικαιολόγητα, για εμένα. Τι θέλω να πω με αυτό.

Συναντάω πάρα πολλούς που ενώ βλέπουν ότι η σχέση τους βρίσκεται σε μία τέτοια φάση, επιλέγουν να παραμένουν εκεί και να υποφέρουν.

Ίσως η ανασφάλεια του «άντε να τρέχω πάλι να βρω γυναίκα», ίσως ο φόβος του να μείνουν μόνοι τους, ίσως κάτι από όλα μαζί, υπάρχουν αμέτρητοι άντρες εκεί έξω που απλά υπομένουν την κατάσταση χωρίς να υπάρχει εξέλιξη.

#4. Ετοιμάζεσαι να «την κάνεις»

Με απλά λόγια, είσαι έτοιμος να αποχωρήσεις από την σχέση σου. Έχεις περάσει από το προηγούμενο στάδιο που αναφέραμε και είδες ότι δεν τραβάει η κατάσταση. έχεις φτάσει σε εκείνο το σημείο όπου ψάχνεις να μαζέψεις αρκετές δικαιολογίες και αφορμές για να κάνεις την ρήξη και να αποχωρήσεις.

Ίσως πάλι, απλά να ψάχνεις νέο χώρο για να μετακομίσεις. Σε κάθε περίπτωση, είσαι με το ένα πόδι έξω από την σχέση.

#5. Δεν είσαι σε σχέση αλλά θες μία

Έξι στους δέκα βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, οπότε δεν είσαι μόνος σου. Οι περισσότεροι άντρες προσπαθούν να βρουν κάποια για να κάνουν σχέση.

Είναι τόσο απορροφημένοι από αυτό που χάνουν το νόημα του φλερτ. Αντί να βγαίνουν για να φλερτάρουν και να περνούν καλά, ασχολούνται αποκλειστικά με το πώς να βρουν κάποια, οποιαδήποτε, για να κάνουν σχέση.

Θες να είσαι σε θέση να βρεις την κοπέλα που σου ταιριάζει; Δες εδώ

#6. Δεν είσαι σε σχέση και δεν θες να μπεις σε σχέση

Να κάτι ενδιαφέρον που ίσως να μην το περίμενες. Φυσικά μιλάμε για αυτούς που επιλέγουν συνειδητά να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και όχι για αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν σχέση και απλά το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία.

Οπότε, έχοντας αυτό στο μυαλό σου, εσύ σε ποια φάση βρίσκεσαι; Τι προσπαθείς να πετύχεις; Είσαι στη θέση που θα ήθελες να είσαι και αν όχι, τι σε εμποδίζει και τι κάνεις για να το αλλάξεις;

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!