Τι κάνεις όταν Ξανασυναντάς κάποια που σε Απέρριψε; - Men's Bible

Τι κάνεις όταν Ξανασυναντάς κάποια που σε Απέρριψε;

Τι κάνεις όταν ξανασυναντάς κάποια που σε Απέρριψε;

Τη γνώρισες μέσα από κοινή παρέα, έδειχνε ενθουσιασμένη για τη γνωριμία και συμφώνησε να βγείτε για καφέ μέσα στην εβδομάδα. Ανταλλάζετε τηλέφωνα και ξεκινάτε να μιλάτε με μηνύματα. Όταν όμως της προτείνεις να βγείτε, εκείνη είτε δεν απαντά ποτέ, είτε σου στέλνει ένα δύο απλά μηνύματα και μετά εξαφανίζεται. Και ξαφνικά μετά από λιγο καιρό την ξανασυναντάς.

Οκ, η απορριψη μπορεί να συμβεί σε όλους.

Στο φλερτ τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θες. Όσο καλός και αν είσαι με τις γυναίκες, η απόρριψη είναι πάντα στο παιχνίδι.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ξανασυναντάς αυτήν την κοπέλα;

Αναφέρεσαι στο γεγονός; Την κάνεις να νιώσει άσχημα που εξαφανίστηκε; Προσποιείσαι ότι δε συνέβη τίποτε; Προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις για να ενδιαφερθεί ή για να δει τι άνδρα έχασε;

Το πώς θα αντιμετωπίσεις μια ενδεχόμενη συνάντηση με την κοπέλα που εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κάποιο ίχνος, είναι σημαντικό.

Αν αντιδράσεις με λάθος τρόπο, απλά θα επιβεβαιώσεις τις αμφιβολίες που είχε για εσένα.

Αν αντιδράσεις σωστά, τότε θα έχεις την ευκαιρία να ανατρέψεις τη δυναμική και να την κάνεις να θέλει να σε γνωρίσει περισσότερο και να βγείτε.

Γιατί εξαφανίστηκε;

Η κοπέλα δε σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματα σου επειδή σε μισεί.

Το έκανε γιατί δεν αισθανόταν πως έλκεται αρκετά από εσένα και άρα δεν το ένιωθε να προχωρήσει μαζί σου.

Δεν είναι πως σε αντιπαθεί. Απλά δεν την ενθουσίασες. Και αυτό είναι το θέμα.

Το συναίσθημα είναι ο καταλύτης του φλερτ και η δύναμη που κάνει άνδρες και γυναίκες να θέλουν να μιλήσουν και να γνωρίσουν κάποιον. Αν λοιπόν η επαφή που είχε μαζί σου την άφησε αδιάφορη ή ξεκίνησε καλά αλλά βάλτωσε γρήγορα, τότε είναι λογικό να μην θέλει να προχωρήσει σε κάποια έξοδο μαζί σου.

Και αν αφήσεις τα συναισθήματα σου να σε κυριεύσουν και αρχίσεις να της στέλνεις πολλά, μεγάλα και θυμωμένα μηνύματα, τότε την απομακρύνεις ακόμα περισσότερο από εσένα.

Από εκεί και πέρα ενώ ο τρόπος σου και η συμπεριφορά σου παίζουν κρίσιμο ρόλο στην έλξη που νιώθει η κοπέλα για εσένα, υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το αν θα προχωρήσει μαζί σου ή όχι.

Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που η κοπέλα θα εξαφανιστεί, όχι γιατί έκανες εσύ κάποιο λάθος στον τρόπο σου, αλλά για άλλους λόγους πέρα από το πεδίο έλεγχου σου.

Για παράδειγμα, μπορεί να ήταν κακό το timing της γνωριμίας. Μπορεί επίσης να είστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι με τελείως διαφορετικές αξίες και πεποιθήσεις και ενώ της άρεσες αρχικά, αργότερα να ένιωσε πως αυτή η γνωριμία δεν έχει ιδιαίτερο μέλλον.

Μπορεί να είναι σε μια σχέση που δεν την καλύπτει και στην οποία έχει χαθεί η έλξη και ενώ σου έδωσε αρχικά το τηλέφωνο της, αργότερα την έπιασαν ενοχές και αποφάσισε πως δε θέλει να κάνει αυτό που δε θέλει να της κάνουν.

Ή μπορεί να είστε σε τελείως διαφορετικές φάσεις και να αναζητάτε διαφορετικά πράγματα από μια σχέση.

Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να εντοπίζεις το μάθημα πίσω από κάθε απόρριψη, ώστε να ξέρεις τι να κάνεις διαφορετικά την επόμενη φορά.

Σέξι άνδρας είναι ο ψύχραιμος άνδρας

Πριν της στείλεις εκείνο το θυμωμένο μήνυμα που τη ρωτάει τι κάνει και δεν απαντάει τόση ώρα, κάνε την εξής ερώτηση στον εαυτό σου: Πόσες γυναίκες θέλουν κάποιον πανικοβλημένο ή οξύθυμο άνδρα;

Καμία.

Θέλουν ο άνδρας με τον οποίο φλερτάρουν να είναι τύπος που διατηρεί την ψυχραιμία του και που παραμένει συναισθηματικά ανεπηρέαστος στις δυσκολίες.

Αυτό δε σημαίνει ότι θέλουν κάποιον ψυχρό τύπο, αλλά κάποιον που μπορεί να επιβληθεί στον εαυτό του και μπορεί να πάρει σωστές αποφάσεις ακόμα και κάτω από έντονη συναισθηματική πίεση.

Το θέμα είναι πως ο τύπος που την παρακαλάει για να ασχοληθεί μαζί του, δεν είναι τέτοιος άνδρας.

Ο τύπος που απαιτεί εξηγήσεις από την κοπέλα επειδή σταμάτησε να του στέλνει, δεν είναι ελκυστικός.

Ούτε όμως και ο τύπος που της κάνει κήρυγμα για το πώς πρέπει να φέρεται. Κανείς δε ξέρει πως να διατηρεί τη ψυχραιμία του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον τύπο που της φέρεται ψυχρά. Ούτε αυτός είναι ελκυστικός, καθώς με αυτόν τον τρόπο δείχνει πόσο πολύ τον πείραξε που η κοπέλα σταμάτησε να απαντάει.

«Μα», θα μου πεις, «δεν είναι λογικό να δείχνουμε την ενόχληση μας όταν κάτι μας ενοχλεί»;

Το φλερτ δεν έχει σχέση με τη λογική.

Έχει σχέση με το συναίσθημα. Με την αύρα και την αίσθηση που αφήνεις, με τον τρόπο σου και τη συμπεριφορά σου.

Και όπως είπαμε, ελκυστικός άνδρας είναι εκείνος που διατηρεί τη ψυχραιμία του.Τι κάνεις όταν ξανασυναντάς κάποια που σε Απέρριψε;

Όταν την ξανασυναντάς

Τι κάνεις λοιπόν όταν ξανασυναντάς την κοπέλα που ουσιαστικά σε απέρριψε;

Σίγουρα ενδέχεται να νιώσεις άβολα να τη ξαναδείς και να μιλήσεις μαζί της.

Το συναίσθημα αυτό πηγάζει από το γεγονός πως νιώθεις ότι έχεις εκτεθεί.

Η κοπέλα γνωρίζει ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνη και εσύ ξέρεις πως από την πλευρά της δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όχι ερωτικό τουλάχιστον.

Έστω όμως ότι δεν σε έχει απορρίψει.

Πως θα της φερόσουν σε αυτήν την περίπτωση; Τι στιγμή που την ξανασυναντάς ποια πιστεύεις θα είναι η συμπεριφορά σου και ποιες οι πράξεις σου;

Επίσης, θυμήσου πως αφού εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος, δε γνωρίζεις τι ακριβώς σκέφτεται και ποια ήταν η αιτία. Μπορεί να της έτυχε κάτι σοβαρό.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να υποθέσεις το τι συνέβη.

Αντί λοιπόν να φερθείς με κάποιον από τους τρόπους που περιγράψαμε παραπάνω (να παριστάνεις τον ψυχρό και τον αδιάφορο, να της πετάς σπόντες, να της ζητάς τον λόγο που σταμάτησε να σου μιλάει κλπ.), συμπεριφορές που μειώνουν την ελκυστικότητα σου, φέρσου σαν η κοπέλα να μην σε είχε απορρίψει.

Αν λοιπόν την προηγούμενη φορά που την είδες από κοντά είχες φερθεί με cool τρόπο και είχατε φλερτάρει, τότε το ίδιο πρέπει να κάνεις και τώρα.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει να την πολιορκήσεις ασταμάτητα, αλλά να προσεγγίσεις την επικοινωνία σου μαζί της σαν να είναι η πρώτη φορά που της μιλάς.

Σα να κάνεις ένα reset στην μεταξύ σας επικοινωνία.

Αν μη τι άλλο, στην κοπέλα άρεσες αρκετά την πρώτη φορά για να φλερτάρει μαζί σου και να συμφωνήσει να ανταλλάξετε τηλέφωνα.

Αν αργότερα έκανες κάτι που μείωσε την έλξη που νιώθει εκείνη για εσένα, τότε με το να την αντιμετωπίσεις σαν να πρόκειται για νέο φλερτ, της θυμίζεις πόσο ωραίος και ελκυστικός τύπος είσαι, χωρίς όμως να υπερβάλλεις και χωρίς να πέφτεις με τα μούτρα πάνω της.

Όσο πιο ψύχραιμα την αντιμετωπίσεις όταν την ξανασυναντήσεις, τόσο πιο ελκυστικός θα δείξεις και η κοπέλα θα αρχίσει να αναρωτιέται μήπως τελικά έκανε λάθος που δεν προχώρησε μαζί σου.

Αν θες να γνωρίζεις τι ακριβώς να κάνεις όταν ξανασυναντάς κάποια που σε απέρριψε, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!