Απλά τα πράγματα: 3 αρχές για να σε Θέλει Ερωτικά - Men's Bible

Απλά τα πράγματα: 3 αρχές για να σε Θέλει Ερωτικά

Απλά τα πράγματα: 3 αρχές για να σε Θέλει Ερωτικά

Αν αναρωτιέσαι πως κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει ερωτικά, τότε ψάχνοντας στο διαδίκτυο θα βρεις αρκετό υλικό και συμβουλές για το πώς να γνωρίσεις και να έλξεις μια γυναίκα.

Και το πιθανότερο είναι να ξοδέψεις μπόλικο χρόνο διαβάζοντας διάφορες και πολλές φορές αντικρουόμενες θεωρίες ώστε να αποφασίσεις ποια απ’ όλες ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όμως η πραγματικότητα είναι μια και μονάχα μια.

Το να κάθεσαι στην ασφάλεια του σπιτιού σου και να διαβάζεις για φλερτ και το πώς να γνωρίσεις γυναίκες και πώς να κάνεις κάποια να σε θέλει ερωτικά, απέχει χιλιόμετρα από το να κάνεις κάτι για αυτό.

Ίσως σου φανεί παράδοξο αλλά η πολύ σκέψη στην πραγματικότητα είναι μια άμυνα.

Για να βελτιωθείς με τις γυναίκες δεν αρκεί να καταλάβεις τους κανόνες του φλερτ με τη λογική αλλά και με το συναίσθημα. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να εκτεθείς.

Το ίδιο παράδοξο ισχύει και στη δημιουργία ερωτικής έλξης. Στο να κάνεις δηλαδή τη γυναίκα με την οποία μιλάς να σε θέλει ερωτικά και σεξουαλικά.

Όσο λιγότερο προσπαθείς να την πείσεις να κάνει κάτι μαζί σου και να την κάνεις να ενδιαφερθεί, τόσο περισσότερο ελκυστικός είσαι.

Φυσικά, πάλι θα πρέπει να έχεις έναν μπούσουλα και να γνωρίζεις από κοινωνικές δυναμικές καθώς και το πώς συμπεριφέρεται ένα ελκυστικό αρσενικό.

Όμως αν πάρεις την διαδικασία του φλερτ και την αποστάξεις στην πιο καθαρή της μορφή, αυτό που μένει, είναι οι τρεις θεμελιώδεις αρχές του καλού φλερτ. Τρεις αρχές που είτε είσαι αρχάριος, είτε προχωρημένος πρέπει πάντα να ακολουθείς. Απλά τα πράγματα: 3 αρχές για να σε Θέλει Ερωτικά

#1 Υιοθέτησε ελκυστικά και αρρενωπά χαρακτηριστικά και ανάδειξε τα μέσα από τη συμπεριφορά σου

Έχεις ποτέ δει κάποιον τύπο που οι γυναίκες τον θέλουν σαν τρελές παρά το γεγονός πως εκείνος δεν το προσπαθεί και ιδιαίτερα; Εκείνες από μόνες τους μαζεύονται γύρω του όπως οι μέλισσες γύρω από το μέλι.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί – είτε από τη φύση του, είτε από δική του προσπάθεια – ο τύπος αυτός γνωρίζει τι δημιουργεί έλξη σε μια γυναίκα και το έχει κάνει κομμάτι της ταυτότητας του.

Δεν είναι πάντα εύκολο να φιλτράρεις και να βρεις τι ακριβώς τραβάει μια συγκεκριμένη γυναίκα σε έναν συγκεκριμένο άνδρα. Όμως αν παρατηρήσεις προσεκτικά, μπορείς να βρεις μοτίβα.

Αντίστοιχα μπορείς να πάρεις στοιχεία του εαυτού σου και να μάθεις να τα παρουσιάζεις με έναν ελκυστικό τρόπο.

Ο στόχος είναι να βρεις ποιες συνήθειες σε υπονομεύουν στο φλερτ και να τις αντικαταστήσεις με άλλες που προάγουν μια ελκυστική προσωπικότητα.

Όμως αυτό αποτελεί μονάχα το ένα σκέλος της εξίσωσης.

Αρκετοί άνδρες γνωρίζουν ότι πρέπει να προβάλουν ελκυστικά χαρακτηριστικά. Όμως το μόνο που κάνουν είναι να προσποιούνται πώς τα έχουν ή χειρότερα να πιέζουν μια κοπέλα ξανά και ξανά να κάνει κάτι μαζί τους.

Αυτό φυσικά δεν λειτουργεί, και από μόνο του δεν κάνει μια γυναίκα να σε θέλει ερωτικά.

Οι γυναίκες διαβάζουν πολύ καλύτερα τα μη λεκτικά σήματα από τον μέσο άνδρα και έτσι διαβάζουν καλύτερα τις προθέσεις σου πίσω από αυτά που λες.

Ο στόχος – και αυτό πετυχαίνουμε με τα προγράμματα μας – δεν είναι απλά να προσποιηθείς τον ελκυστικό άνδρα, αλλά να γίνεις ελκυστικός άνδρας. Να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Να εκφράζεις και να παρουσιάζεις αυτά τα ελκυστικά χαρακτηριστικά όχι από πρόθεση αλλά επειδή είσαι ελκυστικός άνδρας.

#2 Δείξε το ενδιαφέρον σου με διακυμάνσεις

Όπως είπαμε η μέση γυναίκα συντονίζεται περισσότερο από τον μέσο άνδρα στα μη λεκτικά σήματα και τις κοινωνικές δυναμικές. Μάλιστα όσο πιο ελκυστική είναι, τόσο πιο εύκολα «πιάνει» και τα πιο αμυδρά μη λεκτικά σημάδια.

Αν σου αρέσει, πίστεψε με θα το καταλάβει αμέσως αν δεν προσέξεις. Θα το καταλάβει από τον τρόπο με τον οποίο της μιλάς, από τον τρόπο με τον οποίο στέκεσαι και από τον τρόπο με τον οποίο την κοιτάς.

Εδώ υπάρχουν δύο προβλήματα.

Πρώτον, αν η κοπέλα νιώθει ότι σε έχει κερδίσει χωρίς να κάνει τίποτα και ότι εσύ επενδύεις περισσότερο σε εκείνη από ότι εκείνη σε εσένα, τότε θα σε νιώσει πιο αδύναμο και δε θα σε θέλει ερωτικά.

Δεύτερον, όταν κάτι είναι προβλέψιμο και γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι θα γίνει και πως, καταντάει βαρετό.

Οπότε τι κάνουμε;

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Μετάτρεψε τη διαδικασία του φλερτ σε παιχνίδι. Ένα παιχνίδι στο οποίο μέσα από πειράγματα και κομπλιμέντα (αλλά και με άλλους τρόπους που αναλύουμε στα προγράμματα μας) δείχνεις το ενδιαφέρον σου με διακυμάνσεις.

Δεν πρέπει να δείχνεις υπερβολικό ενδιαφέρον από την αρχή και ακόμα κι αν εκείνη σου δώσει ένα ίχνος ενδιαφέροντος, δεν περνάς στην άλλη άκρη να την λούσεις με την προσοχή σου.

Με αυτόν τον τρόπο της δημιουργείς περισσότερη έλξη καθώς της δείχνεις πως δεν κολλάς πάνω της σαν βδέλλα και πως είσαι αρκετά δυνατός για να μην την έχεις ανάγκη.

Μην ξεχνάς, ο νούμερο ένα τρόπος να ξενερώσεις μια γυναίκα είναι να γαντζωθείς πάνω της, να δείχνεις απεγνωσμένος για προσοχή και να την λούσεις με υπερβολικό ενδιαφέρον.

Φυσικά, το πώς τη φλερτάρεις και το πώς παίζεις με το ενδιαφέρον που της δείχνεις πρέπει να γίνεται με χιούμορ.

Όπως είπαμε η όλη διαδικασία είναι ένα παιχνίδι και ως τέτοιο πρέπει να τη δεις.

Μάλιστα είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας. Δεν λειτουργείται ανταγωνιστικά, αλλά αντίθετα χρειάζεται να συνεργαστείτε για να πάρετε και οι δύο αυτό που θέλετε.

Όταν λοιπόν προσεγγίσεις μια κοπέλα για να τη φλερτάρεις επικεντρώσου στο να παίξεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά.

Θες να μάθεις πώς να την κάνεις να σε θέλει ερωτικά; Δες εδώ

#3 Άσε την να έρθει εκείνη σε εσένα

Αρκετοί άνδρες πιστεύουν πως αν προσπαθήσουν περισσότερο, η κοπέλα θα αντιδράσει πιο θετικά και θα θέλει να κοιμηθεί μαζί τους. Όμως στην πραγματικότητα, από τη στιγμή που η κοπέλα έλκεται, όσο λιγότερο πιέζει ο άνδρας τόσο καλύτερα για εκείνον.

Το κλειδί είναι να αιχμαλωτίσεις αρκετό ενδιαφέρον από την πλευρά της ώστε να περάσεις το κρίσιμο σημείο όπου εκείνη ενδιαφέρεται ξεκάθαρα για εσένα.

Από τη στιγμή που της αρέσεις, όσο λιγότερο προσπαθείς τόσο το καλύτερο. Αν λοιπόν έχεις εφαρμόσει επιτυχημένα τα πρώτα δύο μέρη αυτής της λίστας, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να την αφήσεις να έρθει εκείνη σε εσένα.

Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο ενισχύεις την έλξη που νιώθει εκείνη για εσένα, καθώς ξεχωρίζεις από αρκετούς άνδρες που προσπαθούν ξανά και ξανά να κάνουν κάτι μαζί της, αλλά τεστάρεις και το ενδιαφέρον της.

Το κλειδί εδώ είναι η υπομονή – άλλωστε το φλερτ δε θέλει βιασύνες – και το να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τη διαδικασία.

Συνοψίζοντας

Αυτές οι τρεις αρχές αποτελούν τα πιο βασικά θεμέλια του καλού φλερτ. Υπάρχουν πολλά ακόμη σημαντικά tips και τεχνικές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν τους αρχάριους από τους προχωρημένους και που θα σε βοηθήσουν να πας στο επόμενο επίπεδο.

Όμως, από εδώ ξεκινούν όλα…

Αν μπορέσεις να ενσωματώσεις αυτά τα τρία στην ταυτότητα σου και στη συμπεριφορά σου θα έχεις βελτιώσει τις δεξιότητες σου και την ικανότητα σου στο φλερτ και στο να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει ερωτικά, κατά πολύ.

Και αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς να καλλιεργήσεις την ελκυστική συμπεριφορά και να φλερτάρεις με άνεση, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!