Δραστήριος Άνδρας: Πως να γίνεις Άνθρωπος της Δράσης - Men's Bible

Δραστήριος Άνδρας: Πως να γίνεις Άνθρωπος της Δράσης

Δραστήριος Άνδρας: Πως να γίνεις άνθρωπος της Δράσης, Βελτίωση στο φλερτ: Μην εστιάζεις μόνο στην επικοινωνία, εστίασε και στον τρόπο ζωής

Κάθε άνδρας που θέλει να βελτιώσει τον εαυτό του, θα μπει κάποια στιγμή στη διαδικασία να αναρωτηθεί αν αυτό που κάνει έχει νόημα. Αν αξίζει να αφιερώνει χρόνο και ενέργεια και αν εν τέλη, θα τα καταφέρει.

Αυτό είναι φυσιολογικό.

Η αμφιβολία και η αυτοαμφισβήτηση είναι μέρος της διαδικασίας. Και αυτό γιατί, όπως και στα περισσότερα πράγματα σε αυτή τη ζωή, η προσωπική βελτίωση δε συμβαίνει γραμμικά, αλλά είναι ασύμμετρη.

Δηλαδή, το αποτέλεσμα δε φαίνεται αμέσως, αλλά γίνεται αντιληπτό σε βάθος χρόνου.

Επίσης, πάλι όπως και στα περισσότερα πράγματα στη ζωή, δεν υπάρχουν εγγυήσεις αλλά πιθανότητες.

Όσο υιοθετείς νέες, καλύτερες συνήθειες στο πως ζεις, πως φέρεσαι και πως επικοινωνείς, τόσο περισσότερο αυξάνεις τις πιθανότητες να πιάσεις το στόχο σου.

Όσον αφορά τις ερωτικές γνωριμίες και το φλερτ, η πιο σημαντική συνήθεια που οφείλεις να καλλιεργήσεις είναι το να μιλάς με κοπέλες. Να μιλάς συχνά και με τρόπους διαφορετικούς απ’ ότι ο μέσος άνδρας που θα τις φλερτάρει.

Η αποστολή σου, είναι να μπορείς μέσα σε δέκα λεπτά να μάθεις περισσότερα και να γνωρίσεις περισσότερο την κοπέλα με την οποία μιλάς, απ’ ότι μαθαίνουν για αυτή οι άλλοι άνδρες σε ένα χρόνο.

Όσο πιο προσωπική κουβέντα κάνετε, όσο περισσότερο γνωρίσεις τα όνειρα της και τις επιθυμίες της, τόσο πιο πολύ θα σου αποκαλύψει κι εκείνη τον εαυτό της.

Για να βελτιωθείς λοιπόν στις ερωτικές γνωριμίες, δεν αρκεί απλά να μιλάς με κοπέλες, αλλά να το κάνεις με τρόπο που τις βοηθάει να σου αποκαλύψουν τον εαυτό τους.

Η πρόκληση του να καλλιεργείς τις σωστές συνήθειες

Όταν εστιάζεις πολύ στο αποτέλεσμα, συχνά αγνοείς το πόσο σημαντικό είναι να προχωράς τακτικά σε μικρές, απλές και ίσως βαρετές κινήσεις, όπως το να βγαίνεις έξω όσο πιο συχνά μπορείς.

Μπορεί να αμφισβητείς το νόημα της εξόδου λέγοντας «Μα γιατί να βγω αφού ούτως η άλλως δεν θα μιλήσω σε κάποια.» ή «Τι νόημα έχει να βγω πάλι αφού σε όσες έχω μιλήσει με έχουν απορρίψει.».

Και πάλι, αυτή η αμφισβήτηση είναι φυσιολογική. Αν είσαι λίγο προσεκτικός και κάνεις τις σωστές ερωτήσεις στον εαυτό σου, τότε μπορεί να είναι και παραγωγική.

Οι ερωτήσεις που κάνεις στον εαυτό σου δεν πρέπει ποτέ να σε κατευθύνουν στην παραίτηση, αλλά στη διαρκή αλλαγή και βελτίωση. Αντί να ρωτάς «τι νόημα έχει αυτό, αφού ποτέ δεν τα καταφέρνω», να ρωτάς τον εαυτό σου «τι μπορώ να αλλάξω», «τι μπορώ να κάνω καλύτερα την επόμενη φορά».

Να εστιάζεις δηλαδή την προσοχή σου στο επόμενο βήμα, στην επόμενη συνήθεια που πρέπει να καλλιεργήσεις για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να πετύχει το στόχο του.

Αμφισβήτησε τον εαυτό σου και τις πράξεις σου, όχι για να οδηγηθείς στην παραίτηση, αλλά για να οδηγηθείς στην εξέλιξη.Δραστήριος Άνδρας: Πως να γίνεις άνθρωπος της Δράσης

Σκάψε βαθύτερα

Τα περισσότερα εμπόδια που συναντάμε, μοιάζουν αρχικά απλά, αλλά καθώς το ψάχνουμε παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε πως είναι πιο πολύπλοκα και πιο σύνθετα. Αυτό που στην αρχή έμοιαζε απλό και εύκολο, τώρα μοιάζει με λαβύρινθο χωρίς έξοδο.

Τη στιγμή που το αντιλαμβανόμαστε αυτό, νιώθουμε ότι πρέπει να τα παρατήσουμε. Αυτή η αντίδραση όπως είπαμε είναι φυσιολογική. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα σκεφτούν το «φτάνει δεν είναι για εμένα αυτό». Όλοι θα το σκεφτούμε στις κακές στιγμές, γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα και όχι άψυχα ρομπότ.

Αυτό που θα κάνει τη διαφορά όμως είναι η συνήθεια να μη σταματάς. Να μένεις συνεπής και να προχωράς. Με λίγα λόγια, τη διαφορά δεν την κάνει το να είσαι τέλειος, αλλά το να είσαι ανθεκτικός στα δύσκολα.

Και αυτό πάλι είναι μια νοητική συνήθεια που καλλιεργείς και όχι κάτι που το έχεις στο αίμα σου.

Όπως καταλαβαίνεις, μιλάω πολύ για συνήθειες γιατί αυτές καθορίζουν την εξέλιξη σου. Αυτές είναι που θα σε κινητοποιήσουν να αναλάβεις δράση. Έτσι θα γίνεις πιο ελκυστικός, πιο επικοινωνιακός και πιο ώριμος.

Ελκυστικός άνδρας είναι ο δραστήριος άνδρας

Κάθε φορά που σπρώχνεις τον εαυτό σου προς τη δράση, παρά την αμφιβολία που αισθάνεσαι, τον βοηθάς να εξελιχθεί από άνδρα που υποφέρει από αμφιβολίες και προβληματισμούς, σε άνδρα της δράσης.

Οι συνήθειες σου θα σε οδηγήσουν στην απάντηση στο πως θα βελτιώσεις τον εαυτό σου και την ερωτική σου ζωή.

Γιατί κάτι που αρέσει στις γυναίκες πάρα πολύ είναι να βλέπουν τον άνδρα να είναι δραστήριος. Να εκπέμπει με την αύρα του πως ο ίδιος έχει ενεργό ρόλο στο πως εξελίσσεται η ζωή του και ασκεί  επιρροή στο περιβάλλον του.

Είναι κάποιος που προκαλεί την τύχη του και δεν περιμένει εκείνη να του χαμογελάσει από μόνη της.

Πιο δραστήριος γίνεσαι όταν καλλιεργείς τις σωστές συνήθειες

Πως λοιπόν μπορείς να γίνεις άνθρωπος της δράσης; Πως μπορείς να καλλιεργήσεις τις σωστές συνήθειες ώστε να γίνεις πιο ελκυστικός και να βελτιώσεις τον τρόπο που φλερτάρεις; Πως μπορείς να αναγνωρίσεις ποιες στρατηγικές είναι σωστές και ποιες πράξεις είναι αχρείαστες;

Aυτές είναι φυσιολογικές ερωτήσεις. Ερωτήσεις που με βάραιναν κι εμένα για μεγάλο διάστημα. H αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να σκεφτείς τις απαντήσεις από πριν. Δεν μπορείς να τα υπολογίσεις όλα και μετά να δοκιμάσεις να γίνεις πιο δραστήριος .

Αντίθετα, οι απαντήσεις έρχονται στην πορεία. Ξεκινάς και σταδιακά, αμφισβητώντας διαρκώς τον εαυτό σου, διορθώνεις τμήματα της συμπεριφοράς σου και της νοοτροπίας σου.

Το μόνο που χρειάζεται να έχεις στο νου σου από πριν, είναι πως πάντα πρέπει να προχωράς.

Όσο περισσότερο επαναλαμβάνεις μια συμπεριφορά, ακόμα και αν την κάνεις άτσαλα και  αμφιβάλεις πως μπορείς να τα καταφέρεις, τόσο περισσότερο «δική σου» γίνεται αυτή η συμπεριφορά.

Εξοικειώνεσαι μαζί της και έτσι αρχίζεις να τη βελτιστοποιείς, να γίνεσαι καλύτερος σε αυτή.

Από τη στιγμή που γίνει αυτόματη συνήθεια, θα δεις διαφορά. Θα δεις πως κι εσύ έχεις αλλάξει, πως δεν είσαι ο ίδιος άνδρας, αλλά κάποιος πιο δραστήριος, πιο διεκδικητικός και πιο ελκυστικός.

Το να εστιάσεις στις συνήθειες και όχι στο αποτέλεσμα είναι το κλειδί που θα σε πάει ψηλότερα. Θα κάνει τις γυναίκες με τις οποίες έρχεσαι σε επαφή να σε βλέπουν ως άνδρα της δράσης και να σε ξεχωρίζουν από το πλήθος των ανδρών που διστάζουν και που περιμένουν η τύχη να τους χαμογελάσει κάποια στιγμή.

Αν θες να κατανοήσεις εις βάθος τη διαδικασία και τις φάσεις του φλερτ, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!