Όντως της Αρέσεις ή θέλει Επιβεβαίωση; - Men's Bible

Όντως της Αρέσεις ή θέλει Επιβεβαίωση;

Γιατί ο Χαρακτήρας της μετράει περισσότερο από την Εμφάνιση της, Της Αρέσεις ή θέλει Επιβεβαίωση;

Της αρέσεις ή θέλει επιβεβαίωση; Δεν είναι πάντα εύκολο να απαντήσεις, για αυτό διάβασε παρακάτω…

Ως άνδρας, είναι δύσκολο να μην ζυγίσεις την πρόοδο μιας γνωριμίας χωρίς να λάβεις υπ’ όψιν σου το σεξ. Είναι στην φύση μας να το θέλουμε και να το επιθυμούμε και για αυτό αρκετοί άνδρες βιάζονται να προχωρήσουν στις γνωριμίες που κάνουν.

Αν λοιπόν σου έλεγε ένας φίλος πως τα έχει εδώ και ένα – δύο μήνες με μια κοπέλα, αλλά δεν έχουν ακόμα κάνει σεξ, θα τον κοιτούσες σαν να ήταν τρελός.

Είναι λογικό να αναρωτιέσαι τι είδους σχέση μπορεί να έχουν αυτοί οι δύο χωρίς το σεξουαλικό στοιχείο. Κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο όχι μονάχα στις σχέσεις, αλλά και στο φλερτ γενικότερα.

Ας πούμε πως γνωρίζεις μια κοπέλα η οποία σου δείχνει ότι της αρέσεις πολύ, αλλά κάθε φορά που πας να κλιμακώσεις ερωτικά και να πας τη γνωριμία σας ένα βήμα πιο πέρα, εκείνη σε σταματάει.

Μπορεί να σου στέλνει πονηρά μηνύματα και φωτογραφίες, μπορεί να μιλάτε πολύ ώρα μαζί, αλλά κάθε φορά που της προτείνεις να βγείτε ή να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη, έχει πάντα μια δικαιολογία.

Αυτή, είναι με λίγα λόγια μια κοπέλα η οποία θέλει περισσότερο την προσοχή σου παρά εσένα.

Τώρα, ίσως να αναρωτιέσαι γιατί να ξοδέψει τόσο χρόνο και ενέργεια μια γυναίκα για να φλερτάρει και να μιλάει ερωτικά με κάποιον ενώ δεν έχει πρόθεση να κοιμηθεί μαζί του.

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Ο λόγος είναι πως οι γυναίκες βλέπουν την ανδρική προσοχή με τον ίδιο τρόπο που εμείς οι άνδρες βλέπουμε το σεξ. Τους δίνει παρόμοια ικανοποίηση.

Και δεν είναι απαραίτητα γυναίκεια επιθυμία. Όλοι μας λίγο – πολύ θέλουμε την επιβεβαίωση πως μας ποθούν και πως μας εκτιμούν.

Αποτελεί βαθειά ανθρώπινη ανάγκη η επιθυμία για αναγνώριση από τους άλλους και ιδιαίτερα από τους εκπροσώπους του άλλου φύλου.

Η μεγάλη διαφορά είναι πως οι γυναίκες γνωρίζουν ότι ο πιο εύκολος και απλός τρόπος να πάρουν αυτή την επιβεβαίωση, είναι από έναν άνδρα που θέλει να κάνει σεξ μαζί τους.

Το γεγονός πως εκείνες είναι που εν τέλει αποφασίζουν αν και ποτέ θα υπάρξει σεξουαλική επαφή, τους δίνει μεγάλη δύναμη στα πρώτα στάδια του φλερτ όπου δεν έχουν επενδύσει πολύ στη γνωριμία.

Φυσικά δε θέλω να παρερμηνεύσεις τα λεγόμενα μου. Αν η φύση είχε αντιστρέψει τους ρόλους το ίδιο ακριβώς θα έκαναν και οι άνδρες.

Το παρόν άρθρο δεν έχει θέμα τις «κακές γυναίκες που θέλουν μονάχα λεφτά και προσοχή». Ο στόχος του είναι να σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς να παίζεις το ερωτικό παιχνίδι και πόση προσοχή θα πρέπει να είσαι πρόθυμος να της δώσεις ανά πάσα στιγμή.Πώς να Πειράξεις μια Κοπέλα στο Φλερτ με τον σωστό τρόπο, Όντως της Αρέσεις ή θέλει Επιβεβαίωση;

Πως καταλαβαίνω ότι θέλει μονάχα την επιβεβαίωση;

Είναι εύκολο να αναγνωρίσεις μια γυναίκα η οποία ζητάει από εσένα μονάχα επιβεβαίωση από δύο πολύ απλά σημάδια.

Το πρώτο σημάδι είναι το γεγονός πως δίνει πολύ γρήγορα σημάδια ερωτικού ενδιαφέροντος και πως στα μηνύματα της κατευθύνει πολύ γρήγορα, με έμμεσο ή και με άμεσο τρόπο, την κουβέντα στο σεξ

Σε όλους τους άνδρες αρέσει να λαμβάνουν και να δέχονται «πονηρά» μηνύματα μπολιασμένα με ερωτικά υπονοούμενα. Αν όμως μοιάζει να είναι πολύ εύκολο να πάτε την κουβέντα στο σεξ, τότε μάλλον αυτό που θέλει είναι την επιβεβαίωση σου.

Ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσεις αυτό είναι να μείνεις ανεπηρέαστος και να φερθείς με τρόπο που δείχνει ότι δεν έχεις εντυπωσιαστεί.

Στείλε της ένα χαλαρό και χιουμοριστικό μήνυμα του τύπου «Έχει δροσιά σήμερα, φόρα καλύτερα κάτι μην κρυώσεις» ή πείραξε την ότι το στήθος της είναι από σιλικόνη.

Το τι ακριβώς θα της πεις δεν έχει τόσο σημασία αρκεί να περνάει το σωστό μη λεκτικό μήνυμα και ο τόνος να είναι χαλαρός και με διάθεση για παιχνίδι.

Το δεύτερο πράγμα για το οποίο πρέπει να έχεις το νου σου είναι η απροθυμία της να βρεθείτε.

Όσο δύσκολο πρόγραμμα και αν έχει μια κοπέλα, όσο και αν δεν τα πάει καλά με τον προγραμματισμό, αν θέλει να σε δει, θα βρει χρόνο και τρόπο να σε δει.

Όταν κάποια λοιπόν σου λέει μόνιμα ότι κάτι συμβαίνει ή ότι έχει δύσκολο πρόγραμμα τότε απλά δεν έχει πρόθεση να βγει μαζί σου.

Εσύ μπορεί να θες να κάνεις σεξ μαζί της και να το δέχεσαι κάθε φορά, αλλά αυτή η συμπεριφορά περισσότερο σε κάνει να δείχνεις απελπισμένος.

Με μια τέτοια κοπέλα λοιπόν μην φοβηθείς να θέσεις ξεκάθαρα όρια. Αν της ζητάς ξεκάθαρα να βγείτε και εκείνη σταθερά το αποφεύγει, τότε είναι καλύτερο να την αφήσεις.

Μια ακόμα καλή στρατηγική που μπορείς να ακολουθήσεις με τέτοιου είδους κοπέλες είναι να ξεχωρίσεις από τους άλλους άνδρες με τους οποίους μιλάει για να πάρει επιβεβαίωση.

Οι κοπέλες αυτές φλερτάρουν με στόχο να αποσπάσουν κάποιο κομπλιμέντο, αν όμως εσύ ποτέ δεν της δώσεις την επιβεβαίωση που επιθυμεί, τότε και εκείνη θα αρχίσει να αναρωτιέται τι πάει στραβά.

Μια τέτοια κίνηση θα σε ανεβάσει στα μάτια της και θα αυξήσει την περιέργεια της για εσένα.

Σκέψου το λίγο: όταν οι περισσότεροι άνδρες με τους οποίους φλερτάρει την κυνηγούν γιατί θέλουν να κάνουν σεξ μαζί της και εσύ παραμένεις ασυγκίνητος από τα μηνύματα της, τα υπονοούμενα και τις φωτογραφίες της, τότε και εκείνη θα νιώσει πως θα πρέπει να κάνει κάτι για να σε κερδίσει.

Θες να μάθεις πώς να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει ερωτικά; Δες εδώ

Το φλερτ δεν είναι πόλεμος

Να θυμάσαι αυτό που γράφουμε συχνά σε πολλά άρθρα μας. Πως το φλερτ δεν είναι πόλεμος αλλά χορός.

Είναι ένα ελαφρύ παιχνίδι το οποίο παίζεται, συχνά με την απαραίτητη δόση χιούμορ, στο πόσο επενδύεις σε μια κοπέλα και στο πόση προσοχή της δίνεις.

Το πρόβλημα με τις κοπέλες που επιζητούν την επιβεβαίωση είναι πως από τη στιγμή που ξέρουν πως την έχουν δεδομένη, παύουν και να σε θέλουν.

Χρειάζεται να της δείξεις ότι μένεις ανεπηρέαστος από την ομορφιά της και την εμφάνιση της, από τα υπονοούμενα της, από τις φωτογραφίες που μπορεί να σου στέλνει κλπ. Θες να της δείξεις πως έχεις και άλλες επιλογές και δεν εξαρτάσαι από εκείνη.

Αυτό, από μόνο του αρκεί πολλές φορές για να της δημιουργήσει αισθήματα έλξης και να αρχίσει να σε θέλει πραγματικά.

Η προσοχή για μια γυναίκα, είναι ότι και το σεξ για τον άνδρα. Η άγνοια αυτής της απλής αλήθειας των ερωτικών σχέσεων οδηγεί εύκολα κάποιον στην απόγνωση.

Ειδικά όταν αυτός ο άνδρας δεν έχει και πολλές εμπειρίες από το φλερτ και καταλήγει να ξοδεύει μεγάλο μέρος του χρόνου του και της προσοχής του σε κάποια που δεν τρέφει αμοιβαία αισθήματα.

Εννοείται πως δεν είναι, ούτε και φέρονται, όλες οι γυναίκες καταυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, και αυτός είναι ο βασικός στόχος του άρθρου, χρειάζεται να είσαι τίμιος και ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι συμβαίνει και να μην τρέφεις πλαστές ελπίδες.

Βγες έξω, μίλα με κοπέλες, κάνε γνωριμίες αλλά να έχεις τον νου σου για τυχόν σημάδια που μαρτυρούν πως δε θέλει εσένα αλλά την προσοχή σου και την επιβεβαίωση σου.

Και να θυμάσαι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο στόχος είναι να μην χάνεις το χρόνο σου αλλά να δίνεις αυτή την προσοχή και την επιβεβαίωση σε κάποια που της αρέσεις και θέλει ότι θέλεις και εσύ.

Ναι, μπορείς να το γυρίσεις και να της δείξεις πως είσαι ξεχωριστός, αλλά πρώτα σκέψου τι είδους γυναίκες θες στη ζωή σου.

 

Θες γυναίκες που παίζουν παιχνίδια ή γυναίκες που σου φέρονται τίμια και ειλικρινά;

Η αλήθεια είναι πως το φλερτ και οι ερωτικές σχέσεις δεν είναι απλή υπόθεση.

Και για να γνωρίσεις τις γυναίκες εκείνες με τις οποίες έχετε χημεία, ερωτική και μη, και με τις οποίες περνάς καλά, θα πρέπει να είσαι πρόθυμος να γνωρίσεις και αρκετές με τις οποίες δε θα κολλάς ιδιαίτερα.

Αξίζει όμως το ταξίδι. Και να θυμάσαι πως για ότι χρειαστείς, εμείς θα είμαστε δίπλα σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!