Πώς να Πλησιάσεις μια Κοπέλα που σου αρέσει για να τη Φλερτάρεις - Men's Bible

Πώς να Πλησιάσεις μια Κοπέλα που σου αρέσει για να τη Φλερτάρεις

Πώς να Πλησιάσεις μια Κοπέλα που σου αρέσει ακόμα και αν είναι Άγνωστη, Κάνοντας την αρχή: Πώς να ξεκινήσεις Κουβέντα με μια άγνωστη

Πόσες φορές σου έχει τύχει να είσαι έξω, σε κάποιο μπαρ, στην παραλία ή οπουδήποτε αλλού και να δεις μια κοπέλα που σου αρέσει πολύ; Πολλές φορές, είμαι σίγουρος για αυτό. Και είμαι σίγουρος πως κάθε φορά είχες την επιθυμία να την πλησιάσεις και να της μιλήσεις.

Και πολύ καλά έκανες και είχες αυτή την επιθυμία, ωστόσο να θυμάσαι ότι χρειάζεται να μιλήσεις με ωραίο τρόπο και σε κάθε περίπτωση να σεβαστείς τα όριά της. Αν σου επικοινωνήσει ότι δεν έχει διάθεση για γνωριμία, την ευχαριστείς και φεύγεις.

Στο φλερτ το πόσο ωραίος είσαι και το πόσο πετυχημένος είσαι επαγγελματικά, δεν έχουν σημασία. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να δρας, να είσαι άνδρας αξίας.  Για αυτό το λόγο όλοι οι άνδρες ξεκινάμε λίγο πολύ από το ίδιο σημείο. Και το πόσο μακριά θα πάμε, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το θάρρος μας να κάνουμε την πρώτη κίνηση.

Πως λοιπόν μπορείς να πλησιάσεις την κοπέλα που σου αρέσει, ακόμα και αν σου είναι εντελώς άγνωστη, ώστε να την γνωρίσεις περισσότερο;

Ευτυχώς, το φλερτ και η όλη διαδικασία είναι απλή και όχι πολύπλοκή. Η αυτοπεποίθηση, η γοητεία και ο σεβασμός στη γυναίκα την οποία θα πλησιάσεις για να της μιλήσεις, είναι τα τρία βασικά στοιχεία που πρέπει να έχεις στο νου σου.

Πρακτικά tips για να την πλησιάσεις με άνεση

Αν μας διαβάζεις καιρό τότε γνωρίζεις πως η ερωτική γνωριμία είναι μια διαδικασία καθαρά συναισθηματική. Και άρα ξέρεις πως έχει μεγαλύτερη σημασία να είσαι άνετος καθώς πλησιάζεις την κοπέλα, παρά να ξεκινήσεις με την ιδανική ατάκα.

Σε αυτή την άνεση, τεράστιο ρόλο παίζει ο τρόπος με τον οποίο κινείται το σώμα σου.

Θες το σώμα σου να στέκεται στητό και όχι να καμπουριάζει. Τα χέρια σου να είναι χαλαρά στο πλάι και όχι κρυμμένα στις τσέπες. Οι κινήσεις και τα βήματα σου να είναι αργά και ελεγχόμενα και όχι απότομα και βεβιασμένα.

Ο στόχος σου είναι να εκπέμπεις ηρεμία και άνεση καθώς την πλησιάζεις, κάτι που ως αποτέλεσμα θα της δώσει το μήνυμα πως είσαι άνδρας αξίας που πιστεύει στον εαυτό του.

Οι εκφράσεις του προσώπου σου είναι εξίσου σημαντικές με τη γλώσσα του σώματος σου. Κράτα λοιπόν την επαφή με τα μάτια καθώς την πλησιάζεις, αντί να κοιτάς δήθεν κάπου αλλού μέχρι την τελευταία στιγμή, και διατήρησε ένα ελαφρύ χαμόγελο στα χείλη σου.

Πολλές φορές, χωρίς να το συνειδητοποιούμε τα συναισθήματα μας ζωγραφίζονται ξεκάθαρα στο πρόσωπο μας και στο σώμα μας. Αν λοιπόν την πλησιάσεις με άνεση ,έχεις ήδη κάνει παραπάνω από τη μισή δουλειά του να κάνεις μια δυνατή πρώτη εντύπωση.Πώς να Πλησιάσεις μια Κοπέλα που σου αρέσει ακόμα και αν είναι Άγνωστη

Σημαντικό: Κάνε τη να νιώσει άνετα

Η άνεση αποτελεί μεγάλο τμήμα του επιτυχημένου φλερτ. Και είναι λογικό. Αν η κοπέλα νιώσει άβολα με την παρουσία σου ή την ξαφνιάσεις, τότε γιατί να σου δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε;

Ως άνδρας αξίας λοιπόν, εκτός από τη γλώσσα του σώματος σου, χρειάζεται να έχεις στο νου σου το πλαίσιο στο οποίο βρίσκεστε. Και σε αυτό το πλαίσιο τον κύριο ρόλο τον παίζει το περιβάλλον.

Μπορείς για παράδειγμα να πλησιάσεις την κοπέλα που σου αρέσει και άμεσα να της δηλώσεις πως ο λόγος που την πλησίασες, είναι γιατί θες να την γνωρίσεις.

Ενώ όμως αυτή η αμεσότητα είναι αποδεκτή και μάλιστα απαραίτητη σε περιβάλλοντα όπως, μπαρ, μουσικά φεστιβάλ, κλαμπ, πάρτι και γενικά μέρη που ο κόσμος βγαίνει για να διασκεδάσει, σε πιο χαλαρά περιβάλλοντα δεν ενδείκνυται.

Και δεν είναι απλά θέμα αυτοπεποίθησης.

Μπορεί πχ, να είσαι άνετος να πλησιάσεις μια κοπέλα με ευθύ και άμεσο τρόπο μέσα σε ένα λεωφορείο, σε ένα βιβλιοπωλείο ή σε ένα σουπερμάρκετ, όμως λόγω της κοινωνικής πίεσης η κοπέλα να νιώσει άβολα.

Είναι δική σου ευθύνη λοιπόν να σεβαστείς τα συναισθήματα της και να την πλησιάσεις πιο έμμεσα, ξεκινώντας με μια αφορμή.

Αυτό δε σημαίνει ότι κρύβεις τις προθέσεις σου. Αντίθετα της δείχνεις ότι έχεις κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη και πως δε θες να τη φέρεις σε δύσκολη θέση.

Θες να μάθεις πώς να φλερτάρεις σε κάθε περιβάλλον; Δες εδώ

Για να την πλησιάσεις σωστά, μη σκεφτείς την απόρριψη

Ο κύριος λόγος που ο μέσος άνδρας αποφεύγει να πλησιάσει την κοπέλα που του αρέσει για να τη φλερτάρει, είναι φυσικά η πιθανότητα της απόρριψης.

Ναι, η απόρριψη πονάει. Κυρίως γιατί ο μέσος άνδρας την εκλαμβάνει ως απόδειξη της αξίας του ως άνδρας. Όμως στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση.

Η απόρριψη έχει περισσότερο να κάνει με την κοπέλα ή με τον τρόπο τον οποίο την πλησίασες (πχ, μπορεί να την ξάφνιασες ή να την πλησίασες αδύναμα) παρά με εσένα.

Αν μια κοπέλα απορρίψει κάποιον γιατί δεν της άρεσε το κούρεμα του ή δεν ήταν αρκετά ψηλός κλπ, τότε το γεγονός αυτό λέει κάτι για την κοπέλα και τις προτιμήσεις της, όχι για την αξία του ως ανθρώπου.

Κάθε κοπέλα, όπως και κάθε άνδρας, είναι μοναδική. Έχει διαφορετικές προτεραιότητες στη ζωή, διαφορετικά θέλω και διαφορετικές επιθυμίες. Άρα η απόρριψη περισσότερο σχετίζεται με το γεγονός ότι είστε αρκετά διαφορετικοί και πως μάλλον δεν ταιριάζετε, παρά με εσένα.

Ή μπορεί απλά να ήταν λάθος η χρονική στιγμή.

Πλησίασε την χωρίς να προσδοκάς συγκεκριμένο αποτέλεσμα

Αν νιώθεις έντονο άγχος όταν πλησιάζεις κάποια για να τη φλερτάρεις, το πρόβλημα είναι πως την πλησιάζεις με πολύ συγκεκριμένες προσδοκίες.

Έχεις την απαίτηση από τον εαυτό σου να είναι τέλειος. Θες να την γοητεύσεις οπωσδήποτε, να πάρεις το τηλέφωνο της, να βγεις μαζί της κλπ.

Αυτή είναι μια λάθος προσέγγιση. Πρώτα απ’ όλα δεν ξέρεις την κοπέλα. Ναι, μπορεί να είναι ωραία, αλλά δεν ξέρεις αν σου αρέσει σαν προσωπικότητα.

Δεύτερον και πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως η πίεση που ασκείς στον εαυτό σου να τα πάει τέλεια, σε αγχώνει περισσότερο και σε δυσκολεύει από το να εκφραστείς αυθεντικά.

Πλησίασε την λοιπόν χωρίς να έχεις κάποιο προσδοκώμενο αποτέλεσμα στο μυαλό σου. Κάν’ το με στόχο απλά να της μιλήσεις και να τη γνωρίσεις και θα δεις πως η διαδικασία θα γίνει πιο απλή και εύκολη.

Κάνε το σαν τζέντλεμαν

Ο άνδρας αξίας δεν έχει ανάγκη να προσποιηθεί το κακό παιδί που αδιαφορεί, αγνοεί ή παριστάνει τον cool τύπο για να φλερτάρει μια γυναίκα.

Ξέρει πως εκείνος που καταφεύγει σε τέτοιες συμπεριφορές, το κάνει επειδή αναζητά ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα και άρα νιώθει πως χωρίς αυτές τις συμπεριφορές δεν μπορεί να το πετύχει.

Και αυτό φυσικά είναι κακό. Το συναισθηματικό ραντάρ των γυναικών πιάνει εύκολα τις προθέσεις πίσω από την ανδρική συμπεριφορά.

Για να την πλησιάσεις και να φλερτάρεις μαζί της δε χρειάζεται να παριστάνεις τον cool τύπο ή το κακό παιδί. Μπορείς να το κάνεις σαν τζέντλεμαν και μάλιστα η κοπέλα θα το εκτιμήσει και περισσότερο.

Αρκεί να έχεις ακλόνητη πίστη στην αξία σου και να προσθέσεις στον λόγο σου λίγο χιούμορ.

Το να είσαι τζέντλεμαν δε σημαίνει πως πρέπει να είσαι μόνιμα σοβαρός σαν καθηγητής πανεπιστημίου σε διάλεξη. Θες να την γοητεύσεις με το να μην είσαι ολότελα προβλέψιμος.

Κάνε της λοιπόν κάποιο κομπλιμέντο που δεν έχει ξανακούσει, που να μην έχει σχέση με την εμφάνιση της και πείραζε την σε κάθε ευκαιρία.

Φέρσου ευγενικά μεν, αλλά όχι σαν να σε έχει κερδίσει ήδη μόνο με την εμφάνιση της. Οι άνδρες που δεν είναι πρόκληση, σπάνια πάνε πολύ μακριά.

Τα πράγματα είναι απλά λοιπόν, αλλά όχι απλοϊκά. Το φλερτ είναι μια δεξιότητα η οποία έχει τα μυστικά της και στην οποία μπορείς να βελτιωθείς και να γίνεις καλύτερος.

Και αν θες καθοδήγηση στο πως θα το καταφέρεις αυτό και στο πως θα μάθεις να πλησιάζεις τις κοπέλες που σου αρέσουν σε κάθε περιβάλλον, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!