Πώς να λύσεις τα Προβλήματα σου στο Φλερτ - Men's Bible

Πώς να λύσεις τα Προβλήματα σου στο Φλερτ

Πώς να λύσεις τα προβλήματα σου στο φλερτ

Σίγουρα γνωρίζεις καλά πως το φλερτ μπορεί να γίνει δύσκολο και ψυχοφθόρο. Είναι πολλά τα προβλήματα και οι προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν. Και αν δεν είσαι καλά προετοιμασμένος, τότε μπορεί να χάσεις το δρόμο σου και παρά τις προσπάθειες σου να καταλήξεις στο ίδιο σημείο απ’ το οποίο ξεκίνησες.

Ένας βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι πως καθ’ όλη την πορεία της προσπάθειας να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τις γυναίκες, καταδιώκεσαι διαρκώς από τους προσωπικούς σου δαίμονες.

Ανασφάλειες, λανθασμένα πρότυπα, ψυχολογικές άμυνες και αρνητικές σκέψεις καραδοκούν πίσω από κάθε σου στροφή προκαλώντας προβλήματα.

Αυτός είναι και ο λόγος που αν θέλεις να αλλάξει κάτι, το πρώτο πράγματα που χρειάζεται να κάνεις είναι να μάθεις να μην πιστεύεις τον εαυτό σου.

Και ένας καλός και αξιόλογος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι κάνοντας κάτι απλό μα πολύ βοηθητικό.

Θες να λύσεις τα προβλήματα σου στο φλερτ; Κράτα ημερολόγιο

Ξέρω, νιώθεις μπερδεμένος. «Μα καλά τι μου λέει τώρα ο τύπος», σκέφτεσαι από μέσα σου. «Δε ζούμε στο 19ο αιώνα.».

Κι όμως φίλε μου το να καταγράφεις ο ίδιος τη ζωή σου σε ένα κομμάτι χαρτί έχει «μαγικές» ιδιότητες. Καταχωρώντας γεγονότα, σκέψεις και συναισθήματα πετυχαίνεις κάτι πολύ απλό και αφάνταστα ευεργετικό.

Βλέπεις τον εαυτό σου, τη ζωή σου, τις σκέψεις σου και τις πράξεις σου, από την οπτική γωνία ενός τρίτου. Και με αυτόν τον τρόπο είσαι σε θέση να εξετάσεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να φτάσεις σε πιο ρεαλιστικά συμπεράσματα.

Μπορεί πχ, να νιώθεις πως οι περισσότερες κοπέλες στη δουλειά ή στη σχολή σε αποφεύγουν και να νομίζεις ότι είναι σνομπ και βλέπουν τον εαυτό τους ως ανώτερο μα καταγράφοντας τη ζωή σου στο χαρτί να διαπιστώσεις πως κι εσύ δεν είσαι προσιτός και πως με τη δική σου συμπεριφορά τις ωθείς στο να σε αποφεύγουν και να σε αγνοούν.

Αν κάτι τέτοιο σου θυμίζει ψυχολόγο αυτό συμβαίνει γιατί όντως μοιάζει με προσομοίωση ψυχοθεραπείας. Συχνά ένας απ’ τους στόχους της ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας είναι να δεις τον εαυτό σου, τις πεποιθήσεις σου και τη συμπεριφορά σου μέσα από ένα πιο ουδέτερο, ρεαλιστικό και αντικειμενικό πρίσμα.

Βάλε στόχο λοιπόν να κρατήσεις ένα ημερολόγιο για κάποιο διάστημα, στο οποίο να καταγράφεις όχι μόνο τα γεγονότα, αλλά και τις σκέψεις που έκανες καθώς και το πως αντέδρασες.

Αν νιώθεις πως αντιμετωπίζεις σταθερά τα ίδια προβλήματα στο φλερτ και δε βλέπεις να αλλάζει κάτι, μπορεί με αυτόν τον τρόπο να ανακαλύψεις κάτι που θα αλλάξει τελείως τον τρόπο που λειτουργείς και που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις.

Μην μένεις πιστός σε οτιδήποτε διαβάζεις για το φλερτ

Για να βελτιωθείς στο φλερτ και συνεπώς να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή χρειάζεται να δοκιμάσεις νέες συμπεριφορές. Δε γίνεται αλλιώς. Όπως λέει και το ρητό, αν θες κάτι που δεν είχες πρέπει να κάνεις κάτι που δεν έκανες. Αυτή είναι και η λογική της βελτίωσης και της εξέλιξης.

Πολλά απ’ τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στο φλερτ πολλές φορές πηγάζουν από μια δογματική προσκόλληση σε συγκεκριμένες συμπεριφορές που ίσως να έχεις ακούσει ότι «δουλεύουν», αλλά μέχρι στιγμής δεν σε εξυπηρετούν.

Μπορεί για παράδειγμα να έχεις ακούσει ότι πρέπει να κεράσεις την κοπέλα ποτό για να έχεις την ευκαιρία να τη φλερτάρεις ή πως πρέπει να δείξεις πως είσαι το alpha αρσενικό για να την κάνεις να ενδιαφερθεί κλπ.

Αν όμως βλέπεις πως κάνεις κάτι και αυτό δε σε βοηθάει και δε βλέπεις κάποια διαφορά, μη μένεις σε αυτό, κάνε αλλαγές, πειραματίσου δοκίμασε κάτι άλλο.

Δυστυχώς, ένα απ’ τα κακά του διαδικτύου είναι πως προσφέρει άπλετη πληροφορία ανεξάρτητα απ’ το αν είναι καλή και βοηθητική ή όχι.

Το θέμα δεν είναι να ακολουθείς τυφλά τις συμβουλές που διαβάζεις αλλά να προσαρμόζεσαι και να μαθαίνεις από τις εμπειρίες σου. Το φλερτ είναι και προσωπικό θέμα. Ο καθένας μας έχει τη δική του προσωπικότητα με τις δικές της ιδιαιτερότητες. Αυτό σημαίνει πως ο θα χρειαστεί μέσα από τους πειραματισμούς να βρεις το δικό σου τρόπο να φλερτάρεις.

Υπάρχουν μοτίβα, υπάρχουν επικοινωνιακές τεχνικές, υπάρχουν βήματα και στάδια μέσα απ’ τα οποία περνάει μια γνωριμία, αλλά εν τέλει θα πρέπει να προσαρμόσεις τα πάντα στον εαυτό σου και στην προσωπικότητα σου. Και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πειραματιστείς και να μάθεις από την εμπειρία και όχι να επαναλαμβάνεις τυφλά όσα ακούς να αναπαράγονται δεξιά και αριστερά.Πώς να λύσεις τα προβλήματα σου στο φλερτ

Ασχολήσου με τις σωστές κοπέλες

Ένας άλλος λόγος που αντιμετωπίζεις προβλήματα στο φλερτ, είναι πως κυνηγάς τις λάθος κοπέλες για τους λάθος λόγους. Πόσες φορές έχω ακούσει και έχω δει άνδρες να ψάχνουν ατάκες, μεθόδους και τεχνικές για να ρίξουν τη Χ κοπέλα, η οποία έχει επιφανειακό και σνομπ χαρακτήρα, μόνο και μόνο επειδή είναι εντυπωσιακή η εμφάνιση της.

Και τί έγινε που είναι εντυπωσιακή η εμφάνιση της; Σημαίνει αυτομάτως ότι θα περάσεις καλά μαζί της;

Προφανώς δε λέω να κάνεις ψυχικό και να χαμηλώσεις τα στανταρ σου. Όλοι θέλουμε να μας αρέσει η σύντροφος μας. Αυτό που λέω είναι πως δεν πρέπει να κάνεις εκπτώσεις σε άλλα κριτήρια, απλά και μόνο επειδή κοπέλα ξεχωρίζει εμφανισιακά.

Γιατί αν κάνεις κάτι τέτοιο είναι λογικό να αντιμετωπίζεις προβλήματα στο φλερτ καθώς ασχολείσαι με επιφανειακούς ανθρώπους, που ξέρουν πως θα έκανες τα πάντα για να είσαι μαζί τους (καθώς βλέπεις την εμφάνιση τους σαν ένα σύμβολο επιτυχίας) και άρα δεν πρόκειται να σε σεβαστούν.

Αν θες να αντιμετωπίζεις λιγότερα προβλήματα στο φλερτ, τότε μάθε να φιλτράρεις καλά τις γνωριμίες που κάνεις. Δε χρειάζεται να ασχοληθείς με όλες τις κοπέλες και ούτε χρειάζεται να τις ρίχνεις όλες για να είσαι ικανοποιημένος και ευτυχισμένος με την ερωτική σου ζωή.

Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους και ούτε, γίνεται να αρέσουμε όλοι σε όλους. Για να γίνεις κάλος στο φλερτ θα πρέπει λοιπόν να μάθεις να φιλτράρεις και να διαλέγεις σωστά τις κοπέλες με τις οποίες αξίζει να ασχοληθείς. Όσο νωρίτερα το μάθεις αυτό, τόσο το καλύτερο.

Θες να αποκτήσεις έναν πρακτικό οδηγό φλερτ που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!